nayli naqiyyah

kesibukan melanda. tak sempat nak update blog. aku janji kat diri sendiri nak update blog hari- hari. tapi tersasar pulak. hmmm.. ok, sabtu lepas kami (the girls je) melawat coursemate aku masa kat ukm dulu, shima. shima baru je bersalin 10 hari lepas. masih 'fresh' lagi anak dia nih. hehehe...

aku aritu tumpang member aku sebab wan tidak dibenarkan ikut. almaklumla girls day out. muahaha... ini, mak we membuli nia. nia suka tgk mak we pakai spek itam tp bila bukak, nia nangis. eheheh...

member aku masa belajar dulu. haniah dgn anak dia yg comel tu, adani. kami dgn anak dara kami yek. adani, nia dan nayli. shima tak bagi aku letak gambar dia kat sini. yela, rupe dlm pantang, korang paham2 je la kan. kunyit penuh kat dahi. hahaha..

ni la baby nayli. nama dia macam nama blog aku la pulak. heheh... nayli ikut muka ayah dia. takpe shima, sejuk! terima kasih kepada mak shima yang masak nasi goreng kerabu yang sangat sedap.

p/s : petua yang aku dapat masa gi umah dia ni, kalo nak kening anak cantik kene lukis / bentuk kan kening dia. baru aku tau nih. tak sempat la nak buat kat nia sebab kening nia sudah tumbuh dengan lebat nye. nanti buat kat adik nia pulak lah.

5 comments:

Jiey^Mien said...

Comel la baby tu.. Besarnya Ly.. Tak nampak cam 10 hari jer..

alyyani said...

besar jiey! kua pun 3.7kg. hari ke 10, nurse datang timbang dah 4kg! huhuh...

nia dulu kua je besar, umo 1 bulan belum 4kg pun..

haru said...

nia comeyl la..
owh nia aku jatuh ati padamu..haha :P

amalina binti anuar said...

weyh awta reunion ke ngan anak masing2..
hehehehehe....

alyyani said...

haru : hang ni la. anak akak under age untuk dingurat la

ina : yela, dah ade anak kene la angkut anak. takkan nak tinggal kot.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in