award 1 - i'm the rockest blog! yeah yeah!!!


Rules and regulation:
1. copy paste the award at your blog once you got it.
2. make an entry as if this is like An ESPY award
3. tag 5 other bloggers.
4. NEVER break the chain, please.

I received my very 1st award from mrs suhida. Yeay! Layak ke nak dapat award ni? sebab aku kan masih baru dalam bidang blog2 ni. ape apa pun aku sangat la menghargai atas award yang diberi :D ngee… aku happy! Tg sue, sayang kamu… (dan dan sayang kan..hahah)

Oleh itu, “ucapan terima kasih diucapkan kepada kedua orang tua yang berada di perak, yang sedang menonton, hai mak! Adik menang!, suami tercinta yang banyak memberi sokongan dari segi bill internet dan elektrik setiap bulan, anakanda rania yang begitu memahami kegilaan mama sekarang iaitu menulis blog dan akhir sekali kepada adik beradik yang sering menjengah dan memberi komen yang membina dan tidak membina dan rakan rakan terutama rakan- rakan blog yang telah banyak memberi sokongan. HADIAH INI ADALAH UNTUK KITA SEMUA”

KO SANGAT LA POYO ALYYANI!!! – cakap awal- awal sebelum orang lain cakap. Hahaha…

Maka, aku dengan berbesar hati nak menyampaikan award ni kepada blogger yang aku rasa sangat rock iaitu tidak lain tidak bukan kepada adik aku Amalina, founder kepada blog aku. Amik weh! Lepas tu bagi ucapan. hahaha....

3 comments:

azyyati anuar said...

siap ucapan lagi...x tahan tul...ROCKEST ker? hehehe

alyyani said...

aku sebenarnya etnik kreatif...mcm lagu senyum minang manis kat caller ringtone si ainal tu. hahaha...

Leen Die said...

alyyani yg merungsingkan ambo ialah pengeluaran susu ambo tak memberangsangkan..ambo dah bg rayyan FM..huhuhu..nangis tym bg kat dia tapi nak buek camno mmg tak cukup..sejak ganti pose 1 week..maklumlahh mak kena ganti pose 28 hari nyahh oiii..huhuh..sabar jelah..tp mlm2 atau tak keje Rayyan fully bf..ms mula2 bg FM snow tapi rejact anak bujang tue tak mau. sib baik beli tin kecik..beli enfalax A+ minum laju jer..huhu..mak nengok EBM dlm peti ada 8 botol je..waa..knplah susu tak mau kuar banyak ne..tapi mak bangga lah jugak dpt BFkan Rayyan lama lah jugak kan..tp now dah campur FM ngan EBM

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in