tolong polis tahan kereta

tadi tengah melayan blues nak balik office lepas amik nia, tetiba ada jeep polis lalu depan aku sambil sua tangan soh ke tepi. ah sudah! apekehey nye? dup dap terus aku. maka, aku pun ketepi la dgn muka innocent.

alih- alih polis tu kua tangan soh aku beredar pulak sebab dia nak tahan kereta belakang aku. ooowhhh dia nak soh aku halang kete tu rupanya. bila aku ketepi, polis bole dok depan kereta yang nak ditahan tu.

bila aku nak beredar, polis buat sign good! haish, terkejut pemandu berhemah ni. terpinga sekejap lepas tu barulah tersenyum meneruskan perjalanan ke office. suspen betul!

6 comments:

Iela Fazielah said...

mcm tu pun ada ka?? mcm2 ek!

KasehKu said...

Amboi.
Bleh buat pelem.
Hehehehe.

Nana Aziz said...

wahh..suspen jee..

Mama Likha said...

haha yg buat sign good tu tk thn tu... hehehe..

Iryani Noor said...

ayooo polis nie wat lawak plak...
bikin org ketaq lutut jer =p

maszmadi said...

uish, ingat nape tadi.. saspen jerk..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in