meniarap

kalau dulu aku catatkan achievement nia meniarap kat entry ni. maka, tak adil lah kalau aku tak rekodkan achivement adel gak. nanti bila diorg dah besar, bila tanya bila kitorg start meniarap mama? baca je blog mama ni kan?

sebelum ni ada 3 kali dia berjaya. tapi harini baru stable dia meniarap. lmbt sikit dari nia. nia belum masuk 3 bulan dah meniarap. ye la, adel takde peluang nak dok kat tempat yang lebih spacious. kalau letak je, tau la, kakak dia mesti nak menyerang.

ni gambar masa dia cuba nak meniarap sendiri masa kat rumah kitorg haritu. seronok tgk kegigihan dia nak buat gak.good job baby!

note : insyaAllah, esok, kami ke pulau pangkor..

13 comments:

Nurnabihah Mohd Nizar said...

auww...comel nye adel ni~ geram tengok nye...

~chekuna~ said...

tembam gak adel ni..dah muka sebiji kak nia..kira cepat jugak adel boleh meniarap ni...selamat berjalan2 ke pangkor..

alyyani said...

nabihah : awak kawan amalina eh? baru akak tau.

kak na : ha'ah kak na. adel tembam lg dr nia ni. tq kak na. semoga dipermudahkan semua :)

fazdarazat said...

a,ya, ko bersiaran dari mana ni?
cptnya adel da meniarap.hik3...mest kepala terhangguk2kan...rindu pulak masa dorg baby :)

kak mas said...

waaa.. terernya adel 3 bulan da meniarap. syabas.. :)

alyyani said...

fazdarazat : aku masih kat umah mak aku lagi su. esok baru gerak. :)

kak mas : luqman pun kategori cepat gak kak. org lelaki biasa lmbt kan.

Nurnabihah Mohd Nizar said...

heheh...kawan~tapi xsebaya...muda setahun dr dia~

mamashasha said...

alya, sungguh2 adel kan...precious moment bile tgk bb usaha nk meniarap, menjulur, merangkak, bangun, berdiri & berjalan....

takpe la lambat sikit janji normal kan..

selamat berholiday ke pulau pangkor....

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

tahniah.. tahniah.. sudah berjayaaa.. hehehe.. nnt suruhla kaka nia ajar macam2 kat adel.. cepat sikit belajar..

Chik Na said...

he he he ..kenalah adil kan..nanti besar adel komplen plak.

Sufia pernah komplen ngan akak nape gambar abang masa kecik lagi banyak dari adik dalam album..jenuh nak explain gambar dia pun banyak tapi tak print je.. zaman sufia dah guna camera digital so chik na kurang print simpan kat album

AieZa said...

adel dah niarap.. tahniahhh..

kira cepat gak 3bln dh meniarap.. dah la debab.. hehehehehe..

cepat sungguh weekend nih berlalu.. sok je dh hari ahad.. :(

fiza said...

Cute adel..cepat yer diaorg meniarap..syakil dulu 4-5 bulan gak br boleh

Ryn said...

cepat jugak eh adel meniarap..even ko ckp lambat sikit dr nia...tp pada aku kategori cepat laa jugak...

adam aku tu take about4-5mons baru expert..lambat..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in