achievement

haaa, aku kembali. arini nak story skit pasal our (nia & mama nia) achievement. last week on krismas day, nia diserang ciken pox tapi x serious sgt. dlm 3 hari dia da baik & bintik2 kat badan da mula kering. dalam pada tu, nia da mula meniarap. nia makes mama proud! tapi kepala dia x kuat sangat lagi, baru2 nak blaja. tp malam td, dia bole hold kepala dia lama skit sambil tgk tv.

tu nia nye achievement, mama nye achievement lak jeng jeng jeng..... i now can fit in my xs size pant! wooohooooo.... aku sgt la suka. tapi masih belum mencapai target lagi. i have 5 more kg to loose. caiyok2!

6 comments:

amalina binti anuar said...

uit ble lak nia nie ciken pox..
xtau pon weyh....
ko edit gmbr 2 pkai per weyh?

Anonymous said...

test2....kali kelima aku post comment ni...
x leh gak..aku hangin ni...

azyyati anuar said...

niaaaaaa........mak long tgh hangin ni..
try test lagi....

amalina binti anuar said...

uit pehal ngan k.long ko nie?

alyyani said...

ina : nia kene ciken pox masa krismas. tapi x teruk sgt la. kejap je. tu bintik kat hidung dia tu, ciken pox la tu.

k.long tgh dtg bulan. hahaha...

amalina binti anuar said...

la ye ker..
haah la weyh nmpk la kat mke dia 2 kesan nyer...
la ye ker..
ptut la dok mengamuk jer...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in