KSL Hotel & Resort - JB / A'Famosa Outlet Melaka

aku ada masalah. masalah aku, gambar dok dalam hp, lepas tu bila aku plan nak transfer, sebahagian besar gambar dalam hp tu tak appear kat laptop / pc. so aku dah jadi sakit hati. and my icloud also semms not working. gambar dalam hp ada 63k, tapi yang detect by icloud ada 8k aje. jadi berusaha aku nak update blog kat hp ni sebab aku nak delete gambar2 kat hp ni. last update peristiwa year end 2015 kan. next occasion ialah coti2 ke JB. JB lagi? ajer! kali ni pegi KSL Hotel & Resort pulak. ni suggested by my kakak, aieza. pegi sana. last minute booking macam biasa sebab cuti sekolah nak habis dan tidak dimanfaatkan langsung. booking masa dating dgn kakak2 aku kat shogun lepas tu tanya nak gi mana, deme suggest ke KSL maka nya ke KSL kita malam tu. i think.

 
check in time.. sampai lewat malam..

 
so rania ayesha. buat kumon! hahahah...

 
lepas tu pagi, pegi breakfast..

 
ha.. ini yang dikatakan itu... ternganga ha menunggu..

 
dinosaur theme park...

 
dinosaur dimana- mana...

 
main lah kau rafa turun naik turun naik turun naik turun naik...

 
Maskot dinosaur bergerak pun ada...

 
lepas tu kita gi lunch kat attached shopping mall kat situ...

 
deme tak leh nampa kedai buku. royan...

 
tengah musim zootopia. so buku zootopia..

 
mengepaw kereta dimana- mana adalah wajibulghunnah bagi budak ni. lepas tu found out kat kl lagi murah. deng!!!

 
check out, lepas tu kita pegi A'Famosa Outlet Park kat Melaka. 

KSL Hotel & Resort ni antara famous hotel yang nak bawak anak2 pergi berlibur. 

pegi lah kalian. harga pun affordable. attached pulak with shopping mall so tak kalut nak gi makan mana semua. 


0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in