halluuuu!!! (buang sawang, mengembalikan semangat yang hilang)

Assalamualaikum kalian semua. nak update dari sehari ke sehari tapi tak ter update. blog dah lawa tapi entry masih lagi sendu. so, aku free! tambah pulak long holiday ni. lepas tu takde aktviti. sebab wan pun keje weekend. mari kita cuci sawang.

akiviti terdekat yang berlangsung dalam hidup aku, in fact yang baru je berlangsung semalam. apa lagi, kalau bukan hal aku dan family, hal business young living essential oils aku lah. dah setahun lebih aku berkecimpung dalam nega YL ni. korang pun perasan ada musim2 pulak aku ni. kalau musim busy banyak keje sendu lah aku dari YL. istilah busy ni sangat lah luas nye ye. kalau dengar kawan2 YL lain yang hardworking buat part time ni malu gile kot. busy aku tak tara mana lah dengan busy diorg.

tapi apa yang penting, niat aku nak share. aku rasa most of YL independent distributor ni berniat untuk sharing their passion in young living. aku kalau nak ikut tak larat boleh je melayan sendu malas aku ni. tapi aku dah start kot. sayang aku stop. mmg ramai yang buat part time business terkandas di tengah jalan. aku tak nak lah jadi macam tu.

since Young Living profuct ni still new kat Malaysia ni. baru 2 tahun kan, so prospect masih lagi banyak. walaupun korang asyik tengok orang kat sana sini promo pasal YLEO ni kan, rasa macam semua dah nega minyak, tapi percaya lah circle of friends kita ni kan pusing2 banyak ni je. so mari lah kita memperluaskan kebaikan / kebagusan young living essential oils ni.

aku bukan nak promo, nak cite aktiviti aku malam tadi. upline kitorang kakak berlian, jiey ajak team kitorg ke kelas refresher session lah kekdahnye kepada semua builders under tema kita ni.

balik keje, amik rafa lepas tu amik gang aku area seri kembangan terus je ke setapak. gigih ko. nak cari masa semorang available sangat lah susah. lagi pulak kita dok merata2. so berjaya lah jugak mengumpul kan 1 team ni untuk diseru kembali semangat yang hilang.






dia benda2 beniaga ni ko kena post post post dan post je. sama jugak dgn blog ni. ko dah tak update kejadah orang nak datang rumah ko ye tak?

#mogaistiqomah
#OilRangers
#kakakoilers
#younglivingessentialoils
#younglivingmalaysia

berminat nak try EO? berminat nak jadi member dan dapat macam2 hadiah pree? pm eh.

Alyyani
012-696 4801

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in