Blog nayville berpindah..

I'm moving..

From blogspot..

To tumblr..

Dah kenapa?

Aku tak boleh maintain blog sebab aku dah takde masa yang santai untuk aku update blog. Kalau aku nak update aku selesa update melalui laptop / desktop. Untuk aku update kat rumah pakai laptop seperti misi mustahil. For me to update during office hour, aku dah berada dalam fasa aku x nak abuse waktu kerja. Zaman dulu yess aku selalu je ngelat. Sekarang ni bila responsibility dah makin besar aku kena pegang amanah tu. so I won't take for granted. Wahh dapat APC mak tahun ni. So aku tak boleh maintain blog. Aku perlukan jugak medium utk taip berjela macam ni. Cuma aku tak boleh feel bila menaip pakai hp. 

Solution? 

Tadaaa

Meet me at


Kita cuba ye. Practical ke tak. Hopefully serasi and easy to handle via phone. Tidak kalu, cam biasa lah another gajah putih.

Till then..

3 comments:

Nad MamaZN said...

alaaa...
harapnya another gajah putih tu xde huhu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yani,
alaaaaaaaaaaa
sob3

Iela Fazielah said...

Alahai...xpe alya..sekali sekala pun xpe janji berupdate...kita serupa...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in