kesinambungan entry sebelum ni

assalamualaikum. curi masa sikit. sebab macam mengantuk. kesinambungan entry sebelum ni ok, akhirnya segala persoalan dah terjawab. bila last friday, penyelia taska lama Rafa dan inform aku yang misteri yuran Rafa tu terungkai... 


korang tengok. bila date mak bayar yuran tu... tak pernah exceed bulan selepas nya. mmg hujung bulan aku bayar. penyelia cakap yuran tu terselit kat buku pengasuh lain bla bla bla bla bla... aku tak kan terasa bila dia kata aku tak bayar and dia kata dia akan cek. ini mmg awal2 dah angkat tangan kata aku memang tak bayar and takde bagi kat diorang. kira tuding ke aku lah kata aku tak bayar lagi. cuba ko cakap ok kak, takpe, nanti kitorang cek balik kat taska... ini mmg setepek kata mak tak bayar lagi.

hati terluka weh... 

ok lah diorang ada mintak maaf kemain panjang lebar tapi aku tak sempat reply lg. gila kau tak sempat reply lagi. meang tak sempat reply lagi. aku tak tau apa ayat yg sesuai untuk aku reply. 

akhir kata.. terlajak kereta boleh reverse, terlajak bicara buruk padahnya.. apa pun kita kena admit people do make mistake. aku pun sama. kan. nantilah aku reply...

till then..

2 comments:

Nad MamaZN said...

hmmm tu la, xmo check awal2.. kita tau la dorg takde masa nak check 1-1 bagai kan.. tp kene la pk kita pun byk gak keje, ni pasal amanah org kot, kena la bertabah sket mencari walau masa kurang ke hapa ke.. hmmm

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam yani,
waaaaaaaaaaaaaa
macam2 kan
manusia ni kekadang maen mudah ja
tanggungjawab tak boleh di ambil mudah kan3

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in