page 9 of 365 : to do list

assalamualaikum. lewat hari ni sebab baru habis tgk MLM. makin nak habis ni makin kelakar semuanya. so time ni lah nak meregang otot muka lebih sikit setiap hujung minggu. all the best semua peserta especially nabil. :D

esok (hari ni) nak kena settlekan final errands untuk nia masuk sekolah isnin ni. buku semua tak berbalut lagi. nak kena beli selotape. stock up food untuk bekal dia. air minum dia sebab aku tak bagi dia beli air kat sekolah. nak air kotak ke apa ke, bawak siap2. duit belanja berapa nak bagi ni? RM2 cukup kan? mana ke letak wallet nia aku beli itu hari. adoi, merata...

nak cari kain sekolah agama lagi. then dah kena allocate separuh hari dari weekend untuk menggosok baju sekolah nia untuk 5 hari. hazabedah tu pada aku. lencana tak berlekat lagi kat semua baju. semua perkakas sekolah belum labellings lagi. nampak macam takde benda kan, tapi sebenarnye banyak benda nak kena buat.

tema seram kan MLM tadi, maka kena lah serious mukanya. bila ko nak tido ni rafa??

till then...

0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in