page 26 of 365 : minggu baru

assalamualaikum. minggu baru semangat baru. untuk nia actually. segala hiccups yang berlaku for the past 2 weeks aku akan sedaya upaya bantu dia untuk atasi. and alhamdulillah hari ni memberi keceriaan kepada nia. haa gitu. tak leh blah kan ayat. aku masa nak amik dia tadi kat sekolah kebangsaan memang berdebar2 apa lah kabar nya hari ni.

ebab all this while, nak update pasal anak whatsapp ada penghubung. any problem boleh sampai awal. sekarang sumber kita dia je. and kena sabar sampai lewat petang baru dapat update. amik dia, dia pun ok, ada lah dia kata boring sikit. apa tah aku lupa tapi its all minor thing. dia pun boleh manage diri sendiri dah, kalau lah cikgu kat sekolah cina tu boleh main whatsapp2 kan. hehehe.. ini tidak, hp pun aku tak penah nampak kat tangan cikgu2 sekolah nia. ok la tu nia, itu yang sepatutnya. 

dia balik sekolah pun boleh siap kan homework dulu then bole pegi tuisyen, came back from tuisyen ceria lagi, settlekan baki homework, supper roti dgn air then sempat practice piano lagi. now dia dah tido. happy to see her happy. same goes dgn adel and rafa. gembira je menyepahkan rumah masing2 kan. moga2 minggu ni berlalu dengan jayanya. permudahkan yaAllah...

sumber kegembiraan ku. thank you keknis! came all the way from langkawi. sedap bak hang. kat sini ada jual ke? kalau ada sila koba mana nak beli. ini sepaket sekejapan je habis ni. sebab M&M almond kan.

2 comments:

Nad MamaZN said...

alhamdulillah.. mlm td baru je nak tanya khabar zakwan hal2 kat skolah, tup tup, tido plak dia..penat bebeno.. mmg tak sempat nak mkn mlm pun huhu..sedih je hati mak ni nengok

Iela Fazielah said...

alhamdulillah nia ok... dgr jadual nia yg bizi tu akak yg syfqah dah drjah 3 ni pn xdpt nak bygkan.. syfqah mlm bkn ada tuisyen pn.. tu pun dah lembiks..haha... harap nia kekal cergas dan cerdas...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in