page 25 of 365 : from maxis to celcom to maxis

assalamualaikum. alkisah patutnya hari semalam tak plan nak kemana. hari itu dalam sejarah alyyani anuar masak nasi lemak ko. gila kagum kat diri sendiri. sebab teringin nak masak, bukan teringin nak makan. nak masak. hahahah.. sebab mikirkan nak bagi makan anak3 kan. sejak nia masuk sekolah ni dapur hari2 berasap lah. so ingat nak lepak2 sekali ada lah orang maxis ni call kata request aku nak tukar dari celcom ke maxis tak boleh proceed sebab ada outstanding. ahhh menyampas..

kisah kitorg be2 dari maxis bertukar ke celcom then decided to switch back to maxis. adalah alasan kitorang and ada lah yang tak kena dengan celcom. so bubye celcom. for now. mana tau service maxis lousy balik tukar balik. haa yang best nye entitle for henpon free tu. ok la tu. 

so nak tak nak kena keluar juga. ke alamanda kita sebab ada celcom centre situ. sekali punya lah ramai umat. semua berparidah. rupanya ada butik fareeda baru bukak kat situ ye. hadoi lah. wrong time pulak.

so settle bayar bill, takde nak kemana, beli barang sikit kat cold storage situ, then again, menunaikan permintaan kak nia, dia nak makan ni kat kenny rogers. baiklah nia. oh ke MPH jugak top up exercise books untuk adel. balik rumah, malam nya settle kan menggosok baju siap kan segala. letih weh. sangat letih.

2 comments:

Nad MamaZN said...

kami celcom ngan maxis dah penah merasa pakai.. la ni, pakai umobile je.. harapnya takde masalah mcm yg lg 2 tu huhu

Romai Adzlan Mohd Sharip said...

meh tukar ke tunetalk, hang bercinta pakai hp free call laki bini..

ngeh ngeh ngeh

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in