VICTORY FOR GAZA

oi update blog oi! aku menyeru kepada semua orang yang ada blog sila lah update blog ye. menyeru kepada diri sendiri ye. bulan Syawal telah pun melambuhkan tirai semalam. sempat puasa 6? aku kalau puasa penuh bulan Ramadhan ni memang liat sikit nak puasa 6. wah pengakuan. kalau tak memang buat. lagi pulak aku breastfeed. alasan lagi. nak dapat pahala sunat ni ada je alasan ye. apa pun moga kita bertemu di Syawal seterusnya. aku nak cite lah ni cerita raya aku tahun ni. sian rafa takde di enterfame kat sini. tapi dia jadi star kat instagram aku. ye lah, senang je nak capture gambar dia. gambar kakak2 dia dah kurang banyak dah. dah besar, tak berapa nak mesra camera. senang kata, tak kuasa nak melayan mama diorang kalau mama diorang nak amik gambar.


Allah, ada keje lah pulak. jap gi ah sambung... aku dah declare harini hari tak nak buat keje sebenarnye. nak rehatkan kepala otak. 

later!!

apa pun... ONE GOOD NEWS YANG KITA DAPAT HARINI

AFTER 51 DAYS, OVER 2,000 PALESTINIANS KILLED, OVER 10,000 PALESTINIANS INJURED, AND THOUSANDS OF PALESTINIAN HOMES DESTROYED... GAZA WON. WE WON!

ALHAMDULILLAH....

please please please teruskan boikot. it is not seasonal punya boikot. jom kita ajar anak2 kita apa yang boleh and apa yang tak boleh. alhamdulillah niadel alert benda2 ni sebab papa diorang memang boikot habis2an. no more milo, no more maggie, no more starbucks, no more mcDonald. banyak lagi yang menyumbang kepada Israel. 

bangga jugak dengan niadel diorang berani bersuara lah. bukan kat sekolah je, kat tuisyen mandarin nia pun, dia boleh cakap dia tak boleh minum milo makan mcD sebab tu Israel. 

ok2, kang sambung. later!

2 comments:

Nad MamaZN said...

alhamdulillah berita yg sangat menggembirakan kita semua sebenarnya.. btul, teruskan boikot..alaa, makanan tak berfaedah pun kan? hehe... dapat jaga kesihatan, chewah! :P


okeh nnt sambung tau!

LYAfrina said...

boikot!!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in