kasut pink

assalamualaikum...

aku tengah macam nak update blog balik ni sebab macam dah kurang sikit bebanan kerja.

untuk mulakan entry setelah sekian lama hibernate, nak share kasut pertama niadel. obviously it has to be pink color kan. tapi bila turn rafa?

kasut tradisi. dari kakak ke kakak ke adik... 

kak nia punya masa. tengok date tu ni masa dia umur setahun sebulan. 

adel pun sama. around that age jugak. setahun lebih gitu.

tiba tang rafa, maap lah ye, ko pakai je lah rafa sementara mama cari kasut raya nanti. walaupun tak boleh berjalan lagi kan. nengok rafa ni mmg lagi besau la dari kakak2 dia. kakak2 dia masa umur setahun lebih baru pakai kasut ni. rafa ni baru 8 bulan lebih dah muat2. gembira je rafa pakai walaupun kaler pink. hehehe.. sian dia asyik kena buli je. nanti kita beli clocks (crocs) kaler jantan sikit ye rafa.

5 comments:

Mama Likha said...

Rafa blm knal color sbb tu sengehhhh2 tuh! Heeee gewammm !!! Comel benarrrr! Eh dh lama tk bli crocs huhu...


Nad MamaZN said...

rafaaaaa...!!! rindu rafa!

eynda said...

Alahai comelnya Rafa hehe... pink pun pink laaa :-D

Iela Fazielah said...

huiyo..kasut 3 generasi tu...

zue said...

salam semalam nampak awok kt tepi jalan dok belek2 teddy bear...ate beli ke teddy yg besor tuh hihihi

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in