Al-Quran

pernah tak korang rasa macam aku rasa. at one time, kenapa lah aku bazirkan masa kelebek instagram nak perabis kan duit, kelebek timeline facebook, twitter. bukak blog2 hiburan yang tak mendatangkan faedah. daripada aku habiskan masa kat semua tu ada baik nya aku baca al-quran. bila yang aku ada kelapangan nak baca Quran tu? ada anak kecik sekarang ni, waktu solat pun terkejar2. apa lagi nak spend time baca Quran. 

so aku decide nak cari Quran yang size kecik yang mudah dibawa kemana saja. especially ke ofis. letak dalam handbag je. tafsir Quran to be more specific. haritu ada tgk kat insta Zte, dia ada dapat birthday present Al-Quran. tertarik. tanya punya tanya, aku pun order kat kaseh collection. cari kat instagram.

instagram : Kaseh Collection Harga : RM65 include postage 

just what i want. memenuhi spesifikasi. dari segi size nye. tulisan nya. terjemahan nya. warna menjadikan Quran nampak attractive. dapat je, masa aku mengepam tu aku amik masa sikit baca. Boss aku lalu pun tak nampak weh. x sedar. yang paling best tak ganggu pun. bagus2! at least bole curi masa kat situ kan. dapat pulak hari khamis. malam jumaat tu recite yaasin pakai Quran baru :)

tak boleh kata takde masa. kena cari masa. 

pesanan untuk diri sendiri... moga istiqamah...

3 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, bestnya. sheila pun tengah tunggu parcel Al-Quran rainbow ni... betul, kena cari masa :)

Nad MamaZN said...

tq alya!
nak pi tgk kt ig la

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

interested..
thks alya..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in