Pages

Friday, March 28, 2014

cuti sekolah

cuti sekolah dah pun nak sampai ke penghujung nya. tapi kemana je aku bawak anak3 aku? sian, cuti pun kena pi sekolah. sebab transit diorang kan kat sekolah jugak. kena tgk buku gak. ok lah tu, terisi masa tu. tak lah hu ha je. kitorang tak balik kampung pun cuti sekolah ni. sebab nia ada tuisyen and wan pun baru masuk keje baru. yes again. lantak kan.





macam tak cuti je ye? esok lah baru nak bawak budak2 berjalan. aku kalau bab berjalan sejak anak 3 ni jadi liat je. sebab akan rasa letih tu lebih dari enjoy. hahaha.. lagi pun rafa kecik lagi kan. ni dah nak masuk 6 bulan ok lah, boleh lah nak bawak coti2 pun kan.

 masih tak jumpa neck float ni untuk rafa. cite nye, last minute lah. cam biasa. nak keluar beli time lunch hour mmg tak lah. suntuk sangat. beli kalu kang kena sound dengan boss masuk lewat pulak, khen. haritu nampak je kat shopping mall. and ada je jual kat baby fair. tapi tak terbeli. sekarang rasa stress dengan diri sendiri sebab kenapalah tak beli benda ni awal2. stress! hope niadel enjoy coti2 kita esok and lusa. 



happy weekend guys!


3 comments:

Mama Likha said...

kat jusco dept swimsuit ada alya float neck tu. kt ogival.. nk g mne tu ! kite nextweek nak g jejalan ! tersumbat dh otak ni dh lama terperap !

Nad MamaZN said...

zakwannayli pun cuti ni tak kemana..
apaknya keje baru - masih dalam tempoh probation
takleh nak amik cuti sesaja
pastu konfem cuti skolah sume tmpt pun ramai org
pastu mesti rege pun up
last-last kami plan lepas cuti skolah nnt baru pi jenjalan
harapnya zakwannayli redha je la, hehe

selamat bercuti niarafadel!
mesti hepi dorg sume

bestnya encik wan kita tu ye
mesti $$$ lagi mahsyuk ni ;)

Rizziela said...

kami pun x kemana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...