Pages

Wednesday, March 26, 2014

Budak kacamata



Ni masa hantar pagi semalam. Dah lah dah lambat, lepas tu dalam kereta kakak2 dia bole pakai kan spek itam adel punya kat dia. Stone je pakcik ni. Sampai hantar kat pengasuh dia pun muka steady je. 2 orang tu lah baby sitter rafa. Comey tak? Tu rafa suka tu. Diorang pun rajin membuli rafa. Sessi bulian diteruskan di taska...


Putera lilin belengeng sebab panas. Ni gambar dihantar oleh teacher dia. Dah gang dah sekarang aku dengan pengasuh2 rafa. Baik lah semua adik2 ni. Diorang jaga rafa pun alhamdulillah elok aje. Rafa pun takde dapat sakit2 dari taska. 

Baik sampai dia bole bagi baju ni kat rafa. Kita punya relationship dengan pengasuh anak3 kita pun nak kena jaga kan. Thanks lyn sebab bagi baju comel ni kat rafa. Ko tgk muka rafa kalau muka tak berminat tu mmg macam tu lah. Ko agah lah macam mana pun dia mcm tu je. Tapi kalau tgk mama papa dia, nak2 lagi kakak2 dia, kalau nampak je pun dah mengekek dulu. Eksen sikit pakcik ni. 



9 comments:

Zura@Iwan said...

comey2 pengasuh rafa...bagus pengasuh rafa ni..baik je..

rafa encem..buat org tergodass..haha

Mar Mansor said...

cute nye rafa berlenggeng..seksi uuu...

Rizziela said...

Rafa nampak mcm dah besar sangat kan :D untung dpt pengasuh yg baik2

Nad MamaZN said...

rafa...! rindu kt rafa!
rafa dah besar!
alya pindah ofis kt setiawangsa kan?
rafa pindah taska gak ke? takkot kan?
ensemnya..! badan hantap! rasa nak gigit!
ada rupa nia :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. wahh kemain dia bergaya dengan spek hitam. hehehe ~~~

BabyAndKids Collections said...

hi hensem boy!!

kan saya dah belajar dengan kakak sy untuk bergaya.. hehe

kata rafa..

Alyyani Anuar said...

zura : alhamdulillah serasi dgn baby sitter ni. walau pun memula tu macam2 hal si rafa ni.

mar mansor : hahaha.. tu ah

rizziela : kejap je dah nak masuk 6 bulan pun.

nad : pindah next month nad. memula tgk dulu camne. mungkin stay dulu kat sini. kalau banyak hal nya, kena lah switch to setiawangsa. mmg lah rope kak nia dia kan.

sheila : mangsa fashion!

jue : kan!

Mama Likha said...

empukkknya... hehehe

Anis said...

sihat walafiat rafa nampak nye. alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...