baju kat carrefour

eh bukan carrefour. dah tukar jadi AEON big. tadi pegi alamanda. singgah AEON big. nk cari inner. then pusing2 area baju budak2. not bad gak eh baju2 dia. aku tak penah beli baju bajan kat situ. selalu jusco je lah. dah tu je seposkod. so tadi pusing2, rembat baju ni untuk rafa. 





 beli sebab ada caption 'little brother' tu. tshirt tu berharga rm6.90. mangai murah bebeno. kualiti kain pun ok. mmg sedap pakai lah. 


rugi lah beli se. beli lah lagi beberapa helai. dari beli tshirt macam ni yang bole jadi 10 kali ganda lagi mahal kat mothercare, gap mahupun poney, yang hanya boleh dipakai boleh jadi tak sampai 10 kali sebab budak cepat besar, baik lah beli kat pasaraya2 macam ni je kan? pakai tak lama pun tak ralat. ok pe, design ni kan? eh, kau ni tak basuh baju dulu ke sebelum bagi budak tu pakai? errr... excited dapat baju baru katanya. :)

7 comments:

Rizziela said...

bestnya... sy dulu pun suka shoping baju anak2..tp sekarang dah x blh lagi..sebab bila dah besar ni..baju2 mcm ni dah x byk utk diaorang

Rizziela said...

bestnya... sy dulu pun suka shoping baju anak2..tp sekarang dah x blh lagi..sebab bila dah besar ni..baju2 mcm ni dah x byk utk diaorang

Nad MamaZN said...

Rafa cute!
Takpe beli murah
Budak cepat besar
Baju basahan je kan
Klu jenjalan ke, raya ke
Beli le mahal kt tmpt berjenama tu
Hihi

Zura@Iwan said...

murah sgt..berbaloi ko beli berlai2..hehe
cute la rafa pakai..

Iela Fazielah said...

cantik la... boleh bl utk imran nnt... baju dia dah standart kain buruk dah... semua kuning di dada.. akak skrg byk bl bj j-baby je.. murah der....

Elyn Sani said...

Hensem!!

cikpuanfairul said...

murah nya...xpenah lg beli baju kat carrefour..wiken ni leh la pegi terjah carrefour wangsa maju..hehehehehhe..salam kenal tuan blog...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in