kolaborasi antara kakak dan kakak

betul ke eja kolaborasi tu? tah. collaboration katanya. antara kakak niadel terhadap adik rafa. maka ini jadinya. sorang tukang adun, sorang tukang amik gambar.

 ko boleh gelak ye rafa??? aku tengah landing kat sofa time ni. telelap citenye. hahahaha boleh? letih weh. kakak nia membelit, adel amik gambar. lepas tu mngekek berjemaah. aku dengar lah. tapi sayup2. rafa mmg suka kalau kena buli dgn kakak2 dia. dia ingat kakak2 dia nak main dgn dia. padahal kena buli. as long tak sakit, dia layan je. kalau sakit dia nangis lah. dia nangis, mendapatlah dari mama.

 ni lagi satu. dia boleh tido sambil kapok adik dia gitu? adik dia boleh gelak pulak. sape2 yang penah jumpa budak bertiga ni tau lah macam mana kakak2 dia kerjakan adik dia. mmg ganas. orang tgk pun takut. letih aku melarang.

 time adik diorang tido pun nak dikacaunya. mana tak letih? apa pun letih yang berbaloi ye dak? budak3 gitu lah kan.

4 comments:

Nad MamaZN said...

Haahha..!
Ni baek punya berduet ni
Ksian rafa :)
Tggu rafa dh besa, abes kakak2 dia buli balik
Hihi

magh farah said...

hahahah...redha jelah dik rafa. laki kene stronggg

Zura@Iwan said...

hahaha...
mmg relax aje rafa ye
sbb tk leh nk balas blk apa kakak2 buat..kekeke..

boleh dia gelak..kahhh

Anis said...

tunggu la rafa besar sikit. setanding niadel nnt.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in