ios7 - dah update!

mmg ini yang aku tunggu2 kan. rasa dah boring je nengok interface yang sama kat ipong ni. bila tau ios akan dilancarkan 18september. berdebar2 rasa hati. ewah poyo! tunggu dan tunggu dengan penuh sabar. actually, kat kedai hp dah boleh update. bayar RM30. masa tu gatal dah nak update tp kutahan jebat. dah tua2 ni, masih lagi ada perasaan kat gadget ye. well, hp is part of my life. takde hp rasa serba tak kena. gitu!

so, untuk kat malaysia ni boleh start update jam 1 pagi tadi. then aku terjaga kul 3pg, tgk hp terus update. teruja tak teruja. and amik masa 30 minit je nak update. dan telelap balik lah menunggu. sedar2, tak settle gak lagi. nak kena restart balik semua. amik masa gak. 

bila dah settle tu, rasa macam dapat hp baru u! i is teruja. :)

 yan, bukan ko je ada tau. kitorg pun ada jugek! kiri - wan punya and kanan- aku punya. dia pun nak jugek update ios. ingat tak amik port. banyak yang berubah. banyak. tu perasaan macam dpt hp baru. tu. :D ok, sambung belek hp! amboi! ko takde keje ke apa? ramai gak yang masih belum boleh update. sabar menanti ye sahabat2 ku sekalian.

0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in