tak private weh!

assalamualaikum. ok quick one. aku terpaksa private kan blog sebab haritu entry2 raya aku yang ada kat dalam draft aku terpublish kan. sebab aku sangat sibuk tak sempat aku nak buat on the dot. so aku decide private jap ah. lepas aku privatekan blog tu menderu lah orang bertanya apa jadi dgn blog nayville. kenapa private. kenapa mengapa bagaimana. tak payah lah awok nak print screen  and tepek sini lah ye. u guys know who you are. dalam tak update pun kira ada gak lah yang menjengah jugak ye. lepas tu hampa ye. haram betul si alyyani takde entry baru. i paham bebenau perasaan uols bila suka 1 blog tu then takde update. cewah! kau mengoya apa ni woi! ok2, raya entry coming up very very soon. aku dah susun cantik2. cerita molek2 supaya penceritaan memberi kesan dihati semua pembaca. puiii!!! 

ok later uols!

6 comments:

@lfidah @dim said...

salah sorangnya yang bertanya adalah saya!!sebab nak baca entri alya ke sabah..:D

Alyyani Anuar said...

alfidah : saya tak pegi sabah. kalau nak pegi, perut kena tinggal. dah tak boleh naik flight. :D

AieZa said...

Koya kome ye.. Kahhhhhhhhhh..

Nad MamaZN said...

Tak sabar nak baca! :)

cikpia said...

hah, pe lagi? hapdet le cepat!

Iela Fazielah said...

hamboi....

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in