aku nak...

aku nak...
  1. pergi ariani KL. sebab aku nak beli tudung aleesya tu. malangnya tudung yang aku nak tu takde kat ariani bangi. becinta aku nak pegi ariani KL sebab dia dekat dgn jalan masjid india. 
  2. pergi tuppeware. ada kedai dia kat south city plaza tu. mmg dekat sgt. nak je tapi tak terbawak kereta ke sana.
  3. pergi MAC. terdekat kat alamanda. mmg la tak make up dah since pregnant ni. tapi nak raya kot. kena lah touch up sikit muka yang sembap ni. nak beli BB cream. ewah, sejak2 baru tau kewujudan bb cream ni, terketar2 nak pegi beli weh. tapi tu lah, tak ter pegi.
  4. pergi kedai samsung or mana2 kedai yg jual casing hp. sebab aku nak pakai casing original. tetiba perasaan nak pakai casing original tu datang. mines belakang ofis je. tapi kenapa kenapa ko tak mampu menapak nak pergi ni. nak ke tak nak ko ni dik?
  5. aku kena beli hadiah utk laki aku as bday dia raya ke3. tapi bila ko nak pegi beli ni dik? 
  6. aku rasa nak trade in gelang aku ni. tapi becinta aku nak pegi kedai omeh.
  7. baju raya aku? mmg takde... (lagi)
kesimpulan nya banyak benda aku nak buat. teringin nak buat, tapi berat kaki melangkah. eh, ko nak raya ke tak ni dik??? 

6 comments:

Iela Fazielah said...

Byk nak kena buat tu... Kalau x..xleh raya nih.... Hihi

Gieyana said...

Ko sm mcm aq..nk buat byk brg tp x terbuat..bj ry aq pon x da lg..sadisss psl x lrt dh nk menapak!

Anonymous said...

owwhhh..y and y???pregnant boy is not that bad!!!hahahaha



KY

Rizziela said...

Biasalah... boboy memang tak minat semua yg mam senaraikan.. tu yg jadi semua malas tu

amal_fc1303 said...

banyak nye permintaan yang tak terbuat.

Farah Shamsudin said...

banyaknya benda nak kena buat nii..
fara siap ada baju hp baru.minion gituu.. gile betul dengan minion..:)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in