wordless wednesday - adik niadel


dah 6 bulan bersamaan 24minggu. doktor kata BOY. tapi kot keluar nanti girl ke tu bukan keje kita ye tak? patut lah sokmo je senak je rasa perut ni. adik niadel bantai main futsal dalam ni kot. serious tak tipu. baru 6 bulan jalan dah bersepah (bak kata acik ryn). 

tu je. kata wordless. tp bagi sepatah dua kata lah sikit. kang penat2 bukak takkan tulis 'BOY!' je. keji sangat tuh. dah lah 8 tahun tak update blog.

ok, take care readers. nanti cerita lagi ye.

8 comments:

Gieyana said...

Aq since awl pregnant senak sgt..bb asyik mngeras ja..but smpai skeg x cfm boy or girl..x pa kn beb..aslkn sihat..:)

Zura@Iwan said...

Alhamdulillah..
kalau betui boy kan...
kalau girl pon alhamduiillah.

insyaallah doa2 smoga boy pula kali ni..ameen..

nome said...

yahoooooooo!!! tahniahhhh! Aryan, Aariz dan abang adam ada geng main futsal nanti...congrates beb!!! :D

mode: happy for u dear!

Nad MamaZN said...

Alhamdulillah :)
Papa ada geng main game bola :)

Iela Fazielah said...

alhamdulillah.... insyaallah....sihat n betul boy tu... kalau xkepit tu mmg kompom tu...

Elyn Sani said...

Aku dh 2 kali jln bersepah wei! Maybe dedua boy kot hahhahaha.

Affieza said...

Wow!!! xsbr nk tgk RA versi boy plk..hihi

eiman's mummy said...

lama betul adik tak menjengah blog ni yerr..hihi...nanti adik niadel blh geng ngan qaqa jugak....

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in