ayah saya yang comel

tadi dapat posto. tgk envelope tau dah ayah den. apa benda lah agaknya ye. sekali ko tau apa?

nak pengsan aku gelak. comel lah ayah aku ni. bendera tak bagi sekali ke yah? boleh kibarkan. aku tgk isi kandungan dia pasal manifesto BN. aku tak baca lah lagi. banyak bebeno. satu untuk aku satu untuk wan lah tu.
text to my father. sungguh aku terganggu dgn banyak2 gambar najib dalam tu. sebesar2 alam pulak tuh. mujur gambar bini dia takde sebesar2 gitu. tu aku aku bagi sms gitu kat ayah aku. hahaha..
tau ayah aku reply apa?
PITAM!!!
haritu ada lah ayah aku call aku. call nak cakap apa tau? "ha, ko tu nanti jangan lupa kempen BN. ayah nampak ko dah letak gambar BN kat facebook ko tu bagus lah tu. macam mana nak letak tu? ayah nak letak kat facebook ayah jugak lah"
hahahahahhaa... how cute is my father??? aku jawab "suruh ina buat yah. mesti dia tau.."
orang2 tua setia nya kebanyakan nya pada yang satu. sebab mereka pernah susah. hidup sebelum zama kemerdekaan lagi. tapi tu lah, mungkin pendapat rakyat sekarang pemimpin sekarang senang atas hasil kerja rakyat. banyak unsur rasuah and so on. where by warga2 emas macam ayah aku tak pandang dah pasal hal tu. yang diorang tau, macam mana diorang sangat susah dulu dan diorang senang sekarang hasil dari kerajaan mana. gitu2 lah kan. 
ha ni lah dia golongan generasi muda punya cerita. main2 je keje!!
apa2 pun, hak di tangan masing2. kita bebas memilih.


4 comments:

shark said...

kene undi BN ler nmpak gaya ;p

Fizah said...

Haha comelnya siap post segala ...;)

Iela Fazielah said...

bagus ayah kamu.. Org yg tahu menilai dan bersyukur je yg tau perjuangan kerajaan.Kempen jgn xkempen.. Akak pun dahhhh..hih

Zura@Iwan said...

hehehe..

ayah ko org kuat BN gak yer..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in