recent comments widget

aku tak puas hati bila kat layout takde widget recent comments. sebabnya, aku ada gak reply komen bila ada kelapangan. so kalau ada soalan2 korang tanya kat komen, kalau aku reply, ada ke korang bukak balik entry tu? ada eh? kalau aku, nak tanya, whatsapp terus! or cari medium lain yang boleh dapat immediate reply. contoh cam tadi ada orang komen tanya pasal hong kong. aku reply serta merta. gitu! tapi cam, alahai camne nak bagi dia nampak ni.

ni petang2 ni, dah mula mem- blues. melayan pening kepala, godek2 lah cari recent comments punya widget. rupanya blogger punya widget tu ada problem. kena remove sudah. so google lain jumpa this website.


tadaaa!!!! it works! for now lah. esok lusa kot error lagi tak tau lah. aku suka widget ni. senang nak reply komen. and kalau korang tanya, semangat lah nak reply. mesti korang terpandang2 gak kan? :) ni baru add widget, dan2 lah mereply komen yeh. :p

0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in