kan dah kata...

kan dah kata, aku ni gebang je lebih. update hari2 mcm si D dalam Istanbul, aku datang kunun. puiii!! orang tu single, busy kejar bf je kejenye. kau ni tak sedar diri. ada anak, ada laki, ada kerja. macam free & easy benau ye. ok tu je nak cakap. hahahah... nanti2 lah aku update lagi. aku mengantuk sangat dah ni. hari2 balik keje, membelek anak2. badan dah lemau. terus boom tido bila letak kepala atas bantal. the following week sama jugak lah gamaknye ni. harap aku tak tenggelam terus. ni kira ok lah, tenggelam timbul jugak kan. later guys! have a great weekend. we actually did. kalau tau lah, duduk rumah je best and rileks, weekend je duduk rumah kita. setakat mak kemas atas, anak sepah bawah, mak masak, anak bikin projek melumur baby oil kat anak patung, setakat mak baru nak duduk, anak demand macam- macam, setakat mak tengah solat, anak bawak keluar bawang main masak2, apa lah sangat kan. tu aku penat benau ni. tak mampu dah tahan mata ni. 

serabut di rumah, serabut di ofis. ape lah sangat kan?????

nite!
love....A
Publish!

4 comments:

Nad @ MamaZN said...

heheh!
hepi wiken niadel! :)

mrs.spicy said...

Hahaaha..ape la sgt kan..happy weekend!

Iela Fazielah said...

wah...mmg bz giler..hepi wikend

nome said...

wahhh 'kemas' sungguh opis kamooo..ekeke..betapa menunjukkan sibuknya ko di opis ye beb


lahai anak2...cian kat mama kamoo nih...xpelah....esok dah besar balas balik jasa mama yer...beli handbag mahal ker? bawak melancong tempat best2 ker? leh tak demand kat anak2 camtu? ekeke

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in