Complementary

Malam tadi dinner kat wadihana islamic kitchen kat bangi. Dah settle order semua, tak lama lepas tu air pun sampai. Elok je waiter tu nak letak air kat atas meja kitorg, tah macam mana, dengan sekelip mata dia tertepis air wan, habis tumpah semua. Masa tu pulak, wan ada kat tepi. Mmg tindakam refleks yang pantas lah, dia terus kebelakang dan bangun.

Kalau tgh mengelamun confirm habis lencun baju dgn seluar. Ni kena kat seluar je. Semua orang pandang. Mesti diorg ingat niadel yang tumpah kan. Kalau diva divo yang kena tu mesti dah mendapat waiter tu. "what have u done!!!!" Haaa gitu.

Tapi kitorg senyum je lah. Walaupun Iphone wan habis kena mandi dgn ice lemon tea. Mak senyum jugak. Dia pegi clean up kat toilet then dia datang balik bole cakap kot2 kita dapat ice cream free ke kan. Ye lah tu.

Dah nak settle makan tu, staff dia bawak dessert which kitorg tak order pun. Hah, masin mulut wan. Dapat 2 sets pulak tuh.

Complementary from us sebab insiden tadi, kata staff situ. Nasib aku tak cakap 'nak tukar coklat flavor boleh?' Heheeh bagi betis kau nak peha ye.

Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. Kita makan slow2 walaupun perut dah full.

Ape kenama dessert ni tak tau. Ada jelly, cream tuh dgn 2 scoops of ice cream.

Panorama view yang dapat dicapture after upgrading to ios6. at wadihana islamic kitchen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

Nad @ MamaZN said...

sedapnye dpt eskrem free ;)
kalu dpt gnti iphone best jugak, kikikiki =p
rosak tak tu?

suke la tgk baju adel tu!kalerful!

ala, gmabar tecit2 comel2..!
tak puas! =p

Affieza said...

Mujur waiter yg tumpahkan blh gk merasa dessert free...agk2 kalau kita yg tumpahkan dpt ke..hehe

Azian Elias said...

sedap tuuu..

Mama Likha said...

nsb baik air sejuk kalau air panas ?????

Zura@Iwan said...

wahh..bagus ye service kt sini....sbb insiden tu, dorang kasi ko free ice cream..alhamdulillah rezki..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in