yang lucu di pagi raya

dah berjaya view semua photo dari 1 syawal sampai 8 syawal sepanjang berada di kampung halaman. antara yang lucu untuk dikongsikan adalah insiden pagi raya masa kat kampung belah apak mertua aku. apa yang berlaku?

langkah kanan sesampai sahaja di rumah tok embun, 1 tong nasi tomato terhidang.

yang lucu nya bila adel nak makan nasi, dia mintak sudu takde. sudu tak sampai lagi. dia pegi amik senduk nasi makan nasi.

haa gitu sekali tau! lapar sangat ke adel?

anak dara sapa la ni???

senduk nak sama besar dengan piring tu ha.

6 comments:

Zura@Iwan said...

hahaha...senduk nasi dia buat sudu..Adel2...

*azni* said...

dah sama besar dgn mulut dah senduk tu..oh adel..hehe..

Nad @ MamaZN said...

hahaha, bijak ar adel ni ;)

Kesuma Angsana said...

he he he budak2 mcm tulah !

Mama Likha said...

adel - adel..... apa2 pun adel tetap cutE !! cute sokmo !

Iela Fazielah said...

mmg kelakar.... bertuah betul adel ni

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in