buka puasa kitorang.

time buka puasa tahun ni aman sentosa sebab masa buka puasa tu lah time nia tido. nia kalau sekolah dia bangun kul 7 pegi taska, pegi sekolah kul 12 - 3.30ptg. then masa amik biasanya dia tgh tido. time bulan puasa ni selalu amik awal dia tak tido lagi. so bila amik dia happy2 then balik umah mintak susu sebotol terus lena. sampai tengah malam baru jaga balik. kadang makan sebelum tido tu, kadang langsung tak makan. tp sebab diorg ada makan petang kat taska aku assume dia tak lapar lah. maka, time buka puasa ada sorang makcik je yang nak dihandle....

handle adel je lah. ni masa tgh buka puasa malam tadi. padahal pukul 6.30 dah makan semangkuk nasi. ingat dia dok tak kacau. tapi being adel, dimana ada makanan, disitu ada adel, dia repeat second round makan nasi lagi. kakak mana???

ketiduran, kepenatan, kepengsanan...

7 comments:

nome said...

ye betul..di mana ada adel disitu ada makanan..aku setuju ayat ko nih...tingat kat umah aieza dulu...kagom tgk adel makan...apa2pun adel dan nia mmg comel...

nampak penat sungguh nia...sian dia

Nad @ MamaZN said...

ksiannye tgk nia..
penat btul ngalahkan org puase, hehe

eh, eh, eh...
meja makan dah sampai! ;)

Hilmirda Daud said...

bagusnya adel suka makan... cepat besar.

Princess Solehah said...

amboi...sukanya tengok adel mkn :) auni pun kuat makan, di mana ada makanan di situ mesti ada auni hehe

Shasha Mohamed said...

Wah! Tinggal sorang makcik jer untuk di handle.
Lepas makan makci tidor ya.
Bagus-bagus tak kacau mummy nak buat kerja ;)

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

nampak sangat kepenatan nia..

Iela Fazielah said...

boleh si nia ni tido ptg ye... Abis tu bgn mlm dia buat epe?

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in