another supplement in town

aku dan supplement adalah sangat suck. after one another lah bersilih ganti. langsung tak konsisten. semangat masa membeli je then along the way terus lebur. dah habis 1, thats it. mungkin sebab rasa takde effect pun or mungkin perasaan body dah totally ok dan main reason aku ni liat nak order balik, make payment, transfer duit bla bla bla and so on. nak bayar hutang bulan- bulan pun kadang tak sempat apa lagi yang side dishes ni walaupun duduk depan PC je.

ada rasa nak sihat, nak cantik, tapi tu lah, habis dgn kata- kata je. paling kuat pun aku pakai pencuci muka. kira inisiatif aku untuk maintain diri ialah bangun pagi gosok gigi, cuci muka then mandi. tu je lah. aku je gini kot eh?

then semalam officemate aku bagi produk ni for free. dia suruh aku try and kalau ok dia mintak aku bagi testimonial. kalau tak ok, tak yah lah bagi testimonial. so harini dah minum 1 sachet. kita tgk apa hasilnya nanti. adakah muka aku akan kembali macam masa form 5? tunggu.......... 

note : mintak2 lah konsisten. yang berbayar pun liat, yang free apatah lagi. tapi ni tanggungjawab kan dah orang mintak tolong, moga aku bole amalkan dan moga ianya serasi dan berkesan.

3 comments:

Nad @ MamaZN said...

ok, tak sabar tggu result! :)

Farah Shamsudin said...

ha.. kena buat betul2 tu dear..
nanti bgtau tau kalau ade keberkesanannya..

Hilmirda Daud said...

Amy tak leh makan benda2 bercaloogen ni nanti gatal2. Apapun semoga dapat keputusan yg mengembirakan.

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in