wordless wednesday

dah boleh la plan nak apply cuti raya. so korang raya belah sendiri ke belah mertua tahun ni?

17 comments:

*azni* said...

belah mertua sbb last year belah mak..huwaaa..

Farah Shamsudin said...

tak diskass lagi pun.. nanti la baru diskass..

yantie said...

kite raya belah mertua tahun ni... :) alya belah mana plak...

Kesuma Angsana said...

dui.. x lama dah nak posa ni.. 2 ari x berganti lagi huhuhu

Mama Likha said...

belah dua-dua. mmg tiap2 thn mcmtu huuuuuuuu :(

Nad @ MamaZN said...

belah famili sendrik, yeay!!
tp tak bestnye, papazakwan kene keje di pag raya uwaa.!!
semggu lepas tu baru die bleh cuti raya =(

suhida said...

belah mana2 pun ok..sbb dua2 org kl.huhu...

rDnA said...

as usual kena raya dua-dua side tapi raya pertama tahun ni kat my side..seronok!!!

Nida Mohd said...

dah tak lama dah nk start pose..yg tinggal thn lps ada 2,3 hr lg..

saya raya belah mertua tahun ni..huwaaa, kempunan kuah kacang dan ketupat bonda la tahun ni..:(

Gieyana said...

cepat ms berlalu kan....luckily aku dkt jer..so this time umah hb dulu..:-)

nome said...

yahooooo!!! tahun ni raya kat umah mak abah di semenyih...meh la dtg singgah beb...

Iela Fazielah said...

akak belah mertua thn ni

Iela Fazielah said...

akak belah mertua thn ni

Princess Solehah said...

tahun ni sebelah rumah mak abah sendiri :) sangat teruja sebab ahli keluarga dah bertambah seorang - adik ipar hehe

Shasha Catering said...

Wah! Ye ke? Puasa 21/7, raya 19/8.
Boleh plan cuti ni.
Thanks for the info ;)

amal_fc1303 said...

tak best cuti raya seminggu je dpt.

Elyn Sani said...

ha aku dah plan nak cuti raya nnt cemana... eh! hahaha

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in