Bij-Ak bowling tornament 2012

sebab mak ayah aku kena balik awal sebab ofis aku organized bowling tournament haritu. wan dah bising2 aku ni dah la AJK, dah tau awak nak pindah lagi nak buat time ni. mmg penat badan tok sah cakap la. dah la laki bini kena main. heheheh.. dah lama planning kot. maka kena lah bagi komitmen. komited katanya!

bertempat di sunway megalanes, sunway pyramid, kitorg sampai lewat sikit dari pukul 12. game start pukul 12 tp 11.30 baru kua rumah. mujurlah tak jem. aku hangkut sekali adik2 aku to replace budak2 office yang tak leh main. sebelum diorang balik johor, pekena bowling 2 game dulu.

sampai je, tak start lagi, so setting kan balik group yang dah ditetapkan, then bermulalah game dgn jayanya. overall haritu sangat seronok dan happening. 

game yang baru bermula. kitorg book 10 lane. ni group wan.

 ni group aku. boss aku yang pakai tshirt merah tu lah paling terror. asal baling je strike. aku jadi tukang sorak je. hahahah.. aku main not bad jugak haritu. tak lah kelaut. walaupun kaki tangan dah cramp.

 ini orang, gaya saja lebih...

game dah nak settle, aku kira bape score semua group.

mak ai, pucat lesi muka aku time ni. suara mmg nak ilang dah time ni. ni tgh announce the winner and my boss yang sampaikan hadiah.

we ols juara u ols! hahahahah.. suka2... bukan saja menang sorak, malah menang tempat pertama.

high scorer. boss aku Ir. suhaidi. group aku. patut lah menang pun kan. hehehe..

amik group photo sebelum makan tengah hari.. thanks korang sebab sudi hadir. next month ke melaka pulak kita ye. family day.

kitorg book lunch sekali so sebelum bersurai makan dulu. memasing mmg dah kebulur sebab penat main. aku mmg tak makan sangat. penat segala.

settle semua, kitrorg pun bersurai. then ajak wan bawak niadel main playground kejap. lama sgt tak bawak diorg beriadah. asik2 pegi kedai lampu, kedai cat.

walaupun penat, anak2 kena diutamakan. aku balik rumah nak turun naik tangga kaki cramp. nak jejak pun sakit. adeh....

5 comments:

amal_fc1303 said...

1st time menang ke apa group ko nie. Hehehehe.

Hilmirda Daud said...

Amy dah lama sangat tak main bowling ni, dekat 10 tahun dah. Skang dah tak gheti nak main dah.

Shasha Catering said...

Wah! Meriahnya main bowling, saya tak pernah main, cuma pernah tengok orang main jer. Nak gak cuba2 tak tak cuba langsung ;)

Mama Likha said...

hai.. kite ada je :)

Iryani Noor said...

wahh bowling..
jom pakat2 p ngebowl skali =p

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in