my independent girls

over exaggerate. cam biasa. kesinambungan adel dapat bag sekolah castrol baru. masih lagi moode 'chewi' dapat barang baru. amik diorg dari taska last friday. was alone sebab jumaat malam papa ada futsal. so jumaat kena balik awal lah.

bila dah dah parking kereta. nak turun sendiri pakai bag ye. nak ikut kakak nye. tak nak mama dukung dah. wah wah, besar dah anak2 mak ni. senang nak memanjat tangga. oh pada yg tak tau, rumah sewa kitorg tingkat 2, hujung sekali. i wont take the lift sebab takut naik lift. hahaha.. so moh la anak2, kita panjat tangga.

nak menunggu adel naik tangga dengan bag ni, mmg boleh snap 50 keping gambar lah. dah tu tak bagi kita pegi bag tu. siap cakap "mama tak payah lah" bole?

kakak dah naik atas, adik, tak naik2 lagi..

kakak nya turun balik sambil becakap "adel ni, hegeh-hegeh lah"

port baru amik gambar ke ni? kalau mama pakai DSLR mesti cantik tangga ni kan? :p

sampai rumah, menonong sampai kedepan baru nak bukak kasut. ingat rumah orang putih ke? at least da pandai bukak kasut, and letak kat tempat dia. independent lah sangat kan?

3 comments:

Mama Lynd said...

Comelnya 2 anugerah Allah ni. Sy yang senyum sorang2 tgok gamabr drg.. Tp dalm kepala dok tebayang macam movie. Heeee

yantie said...

hahah!!! comel... adel hegeh-hegeh erk nia... :)

Iela Fazielah said...

alahai... lemah gemalai adik kecik comel naik tangga...haha... tp mmg adel ni kiut sungguh!

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in