mintak maaf

mintak maaf! malam isnin aku balik kerja, pek2 pos ekspress terdampar kat atas lantai. banyak lak tu yang kena return. baru aku tau, tak leh hantar barang dalam pos ekpress size ni. patut lah, ramai jugak yang senyap sunyi tak mengkabarkan pada aku diorg dah dapat HK souvenir. kalau dah tak dapat takkan lah nak bertanya pada tuan nya ye tak? aku paham. hehehe... yang dah dapat mostly FM yg size leper. mintak maaf sekali lagi. aku akan arrange untuk pos kan korang nye souvenir ni by friday.  sebab sedang sangat- sangat sibuk. pakai poslaju dijamin sampai esok nya. yaAllah tak sukanya berhutang dgn orang. berhutang dgn bank takpe. mintak maaf!

10 comments:

anisalya said...

pos laju pun tak jamin sampai esok. hehehe..

Iela Fazielah said...

xpe.... now dah tau...lain kali xbuat lg dah...tp mmg pos laju lg bagus dr pos express

Tina Othman said...

dah lama kan pos malaysia tak bagi pos guna pos express, kecuali dokumen

tapi takpelah dah tau lain kali guna poslaju jelah

Princess Solehah said...

saya mmg tak dpt lagi kak hehe :)

Nad @ MamaZakwan said...

poslaju amik masa 2hari jugak
tak terjamin dah sampai esoknye huhu!

azi said...

hehe...tak per biar lambat asal dapat!!

Salina@IbuAqil said...

x per kak..
biar lambat asal selamat sampai.. ;)

@e_da said...

alahai siannya alya semua bg kena return..x mo kwn pos express dah..hihi

mrs.spicy said...

lupa nak cakap..kita dah dapat. tqvm~ hehehe

yantie said...

laa..ye ke alya. org pn tak tahu. 2 hari lpas terp.k gak nk tanya...tp malu..hihii sbb ade bace blog mamanz da dapat. awat kite punya xdapat? rupanya... risau gak kot2 ade org yg x jujur buka barang kite.. sbb prnah jd.
apa pun, pelan2 settle... :-)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in