sequel hantu kak limah

ada orang nak casting jadi hantu kak limah. tapi dia cakap 'mama, cantik tak nia?' tekujat mama bila dia keluar bilik berbedak gitu. mama tanya 'macam sape tuh?' nia jawab 'macam princess!' princess ke?


hantu kak limah minum susu. hehehe..

mmg tak nak potong rambut nia dah, saja nak tgk versi panjang nanti macam mana rupanya.


princess lah sangat nia..

ni yang paling serem nih. sengaja tak nak X-Large kan size gambar kang mama lak seram nak tgk blog sendiri. hehehe..


8 comments:

Iryani Noor said...

sama mcm sopia..
suke tepek bedak kt muke...
pastu bersin2.. kekeke..

afnieponie said...

hihihi... k. limah pun bleh pengsan tgk nia cam tu... anak afni, Iris pun suka main bedak. sorok hbs semua bedak kalu x satu rumah penuh salji...

wanie md zain said...

budak2 ni mmg suka main bedak kan...apa la yg bestbsgt...sama jer lala ngan iris tu...apa2 kak limah versi nia tu come la...

...sWeeT uMi... said...

hahahah hantu kak limah yg comey....pic last tu mmg seram gak la hehehehe

Iela Fazielah said...

kelakar la... tp gmabr last tu mmg sgt menyeramkan....

Anis said...

princess kan semua mat saleh, sbb tu kena extra putih. hehe

Nad @ MamaZakwan said...

mcm snow white yg nyanyi lagu enjit2 semut versi kak limah la nia, hehehe

Romai Adzlan Mohd Sharip said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in