sama kan?

sabtu lepas masa nak bersiap keluar rumah, cam biasa nia pilih baju sendiri. sekarang takde dah nak sedondon dengan adik dia. kalau dulu cakap kat dia pakai baju sama dgn adel nak? skang ni tak jalan dah. bukak wardrobe sendiri pilih sendiri. masih dalam mood princess, mesti nak gown kembang- kembang. spender pun mesti ada princess. kalau korang jumpa nia nanti, tanya lah dia bila besar nanti nak jadi apa? jawab nya, nak jadi princess. tak tau dia dah paham apa itu ambition ke tak. tapi kalau tanya mcm tu, itu lah jawapannya. godek- godek wardrobe, dia mintak pakai red dress ni which mama sendiri pun lupa bila masa aku beli baju ni? bila dia pakai, sama pulak dgn patung kecik yang beli kat hong kong itu hari. sebijik, sekain kot!

heee sama kan?

sama kan? yang sebelah tu kenapa? nak buat peace tak pass2 lagi...

sama kan? (dah takde idea nak letak caption apa nih. hahaha)

sama kan? takde pulak adel dress ni. sebab masa ni adel takde lagi kot. tah tak ingat dah kejadian membeli dress ni. tapi beli online rasanya ni. then tak muat lagi, tu peram sampai lah nia sendiri nampak.


13 comments:

LYAfrina said...

hehe..nia nk jd princess.. kna kawin dgn anak raja la

nome said...

ha ah la...sejibik sejibon baju nia dgn patung princess tuh...bebudak skrg camtu la yer...bile ditanya besar nak jd apa...kompom nak jd princess...kalaulah betol2 jd princess yg dpt kawen dgn anak raja..bertuah tol kita yer sbg parents....dpt tempias bonus anak2..ekeke...

yantie said...

sama!! cantik... :)

Nad @ MamaZakwan said...

pakai hairband sket...
mesti lagi cam princess ;)

Iela Fazielah said...

betul la sama.. kebetulan... suka tgk adel... muka dia cute giler...

Iela Fazielah said...

sama sgt....!! kebetulan ek....? suka tgk muka adel... cute sgt!

Mama Likha said...

hahaha nia nk jd princess erk.. adohaii.. nilah die gara-gara bwk g disneyland ni gamaknya alya !!


haah samalah! mcmne leh tersama tu eh ???!!

mrs.spicy said...

kak princess adik rock kapak lagi..hehehe

Rizziela said...

memang samalah..sebijik

Elyn Sani said...

sama!

aku dulu kekecik gown memanjang. terasa diri cute je bila pakai gown hahaha

la ni anak jantan je yg ado, mak die cuci mata tgk je la ek....

rDnA said...

Aaah sama..camne bleh sama plak..budak2 baya nia ni mmg suka kot nk jd princess.ank sedara dina pun camtu..kena khwin dgn anak raja la camtu nia..

anisalya said...

comel je. luckily anak2 dara dua orang ni masih blh dipakaikan sedondon walaupun ada masa dia orang still nak pilih baju sendiri.

Iryani Noor said...

aaa chomell..
boleh lak sama pattern dgn baju doll tu...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in