niadel jamming


kalau masuk kereta, adel mintak lagu 'nak kita 1 bangsa' kalau dah nak habis tu dia dah tau dah. lps tu cakap 'nak lagi' ha gitu. mmg naik cemuih la dgr lagu ni ulang2. mmg ulang2 ye. lebih 10 kali ada. sampai lah ke destinasi yg dituju. mujur jugak kalau balik kampung time malam. dia tido. siang kalu, bedarah telinga kitorg dgr lagu tu ulang2. and dia mmg bole nyanyi lagu tu dari A-Z kalau takde muzik pun.semalam diorg berjamming be2. amik keyboard lama konon piano. nak piano pulak ke?

semalam. mama janji weekend je bole tgk upin ipin. so tak bergerak lah dok layan upin ipin. weekdays kena baca buku je and tgk benda berfaedah.

grooming upinipin. kalau mcm ni, mau tak lama hayat spek itam diorg tuh.

15 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

kak
btul ke ada dress hijau?
kalu muat utk baby nayli saya on je ;)

Nad @ MamaZakwan said...

eh lupa plak,
apa2 email saya ek! ;)
nadyaewani@gmail.com
tq!

UmmiUmmarMuaz said...

hehe..comelnye nyanyi...boleh pulak nia suruh adel "adik, duduklaa"..hehe..xbley jalan2..kena nanyi setempat ye nia?;)

Tina Othman said...

siap ada bowl makanan kat tepi yg tak menahan tu hihi

pasta ke mee tu?

Salina@IbuAqil said...

amboi2 elok pakatnya deme.. hik3!!!

wan syamzaima said...

Dik,sama la ngan cahaya...masuk keta,lagu dia je.ulang2 plak tu.sampai kita pun dh blh hafal...nak tau lagu apa,lagu baik baik sayang..haha

Anis said...

yeah rock on!!! suara niadel mmg rock habis weh!

alyyani said...

nad : akak email nanti. tp kalau nad baca. lupa pulak baju bajan 12months below semua dah sedekah kat rumah anak yatim. yg ada, mmg x fit lah dgn baby nayli. huhu... lupa. sorry!

ummi ummar muaz : kakak dia tu bole tahan bossy gak. to mama dia jeling2 je :)

tina othman : meatball bolognese. makan tu mulut besuap, mata tak beralih dari tab.

salina : tgh elok ina :)

wan : wah2 cahaya, mummy ke daddy yg aja dgr lagu tuh? :)

alyyani said...

anis : genetik weh! :D

Iela Fazielah said...

alahai...baeknyer tgk cite sama2..... n comel betul upin ipin tu

alyyani said...

k.iela : ikut mood jugak kak. kadang begaduh jugak rebut2 nak tgk citer apa.

Iryani Noor said...

Ngehehehhe chomelll... nyanyi setempat ye....

bagus betul adel suke lagu 1 bangsa tu.. semangat 1 m'sia =p.. kalu sopia x abes2 soh ulang ayam den lapeh/ aci-aci buka pintu... haha =p

alyyani said...

iryani : hahahah.. ayam den lapeh? kat mana dia selalu dgr tu yani? hahahah lawak lah sopia ni..

@e_da said...

hahahha cute sgt upin ipin pakai spec tu...

alyyani said...

Ida : confirm ada produk baru nanti. Hehehe

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in