bukan tak nak update...

tapi laptop aku dah jahanam. adel suka menari atas tu. so banyak huruf kat keypad dia dah rosak. tekan2 tp tak keluar.

kalau molek duduk mcm kakak dia tgk youtube takpe gak, ni sakan menari atas tuh. awak tu berat dah 11kilo. netbook mama tu mmg dah nazak, so mmg takde la peluang nak update.

update sikit2 macam ni je lah kat ofis. curi masa sikit. nak bebel2 panjang2 takde dah. ipad2 dah order. tp belum sampai. dah sampai esok baru senang nak update. *mode berangan*

banyak nak cite, banyak gila. tapi tu lah, byk masalah.

sape nak tgk ombak rindu dgn aku? aku ajak wan dia jawab gini

"nak tgk ombak2, pegi tepi pantai!!"

dah bertanda seruan tu, pegi la cari kawan2 ye...

ada lagi sikit. harini genap setahun arwah mak mertua mengadap ilahi. how time really flies. Al-Fatihah..

 jumpa dilain masa...

12 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

hahahaha!
lawak la papa niadel ni ;)

cikpia said...

jom layan ombak rindu sesama!!!

pasangan saya lak bila diajak tengok ombak rindu, dia kata CITER NI U NAK AJAK I TENGOK?

kalau dah ajakan dijawab ngan soalan, anggap jer i can now say goodbye to ombak rindu. he he

alyyani said...

nad : sedih! :(

cikpia : serius? jom2! tu baru sikit. banyak lg hujah2 dia. contoh 'cuba la tgk cite2 yg bole berfikir sikit, bla bla bla bla.... ' jawapan yg sama kalau ajak tgk cite melayu kat wayang. omputeh la kunun! :p

OneSimpleMother said...

uishh.. ganahmu adel.. jahanam laptop mama. takpe, alasan nk beli laptop baru tu.. :)

Anis said...

hahaha... lawak. ipad2?? maju gile kwn aku sorg ni. iphone 4s xnk? hehehe

aku pun x layan citer melayu kat wayg wei. tunggu raya, masuk TV. FOC! hehehe. ke tunggu masuk astro first ke. bole tgk beramai-ramai kat rumah. the only citer yg aku tgk kat astro first stakat ni: Hantu Kak Limah.

nome said...

aku kalau nak tgk citer melayu...tgu kuar kat astro atau tv je la beb...ate teman sebilik aku ala2 wan..tak gemo citer melayu...huhuhu....

ipad2 dah kawan aku nih...bagus2...senang nak hapdet belog pasnih...

♥ Elin ♥ said...

hi!! dtg melawat...dr blog kak gie :)

comel ank kamu ler..dah besar ank dara senang sikit kan..

Iela Fazielah said...

ha..ayat menari atas lappy tu baru leh caya... kan akak dah ckp... bertuah la anak kamu leh dok tgk lappy bebaik...hehe... sama mcm irfan je gamaknyer...

wanie md zain said...

alya..wanie dh tgk tadi..best g la tgk
sumai wanie pun tak mo tgk..tensen jer..nasib ada bebudak opis leh layan gak..

alyyani said...

onesimplemother : ipad kak! takde keypad nak pijak. :p

anis : iphone 4s suami ko. eh dia 4s ke? aku nak ajak wan tgk malay movie mmg payah la. panjang syarahan dia. hindustan bole paksa lagi, cite melayu mmg xde harapan la. anyway, hantu kak limah aku pun tak tgk sgt. heheh...

nome : gamaknye sama je la kita nanti beb. beli popcorn garret dulu eh! :D

elin : hi, salam kenal. kak gie mana ye? owh gieyana eh? :) anak2 dah besar senang, tp mcm2 la pulak :)

k.iela : gmbr tu diambil seminit yg pertama je kak. lepas tu udah macam2!

wanie : waaa best nye bole tgk. kitorg nak gak lari td. tp mcm tak bole je nak cabut kul 11.30 pg. :p so bagi bape bintang? :)

amal_fc1303 said...

xpe mama kan byk duit.. xkisah pon gadget2 nie jahanam. hahaha. siyes ke ko dh order ipad 2?

alyyani said...

ina : banyak nye duit mama ye. serius la..

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in