4 awesome years!

tajuk entry tiru airasia.com sempena 10 tahun ulangtahun AA, diorg tgh buat promo fare. silalah sila kalau ada plan nak bercuti between July 2012 - October 2012. Sape cepat dpt tambang seposen itu. kena banyak sabarlah nak tunggu kat 'bilik menunggu' tu ye.

balik kepada tajuk asal, harini genaplah 4 tahun aku dan wan hidup sebagai suami isteri. walau dah 4 tahun, aku rasa aku masih dlm proses mengenali dia. he's very unpredictable. kadang macam ni, kadang macam tu. sampai sekarang kena pandai adjust. tapi macam tu lah Allah nye plan. dia temukan kita dgn someone yg 'opposite attract' dgn kita. perumpaan ying and yang sesuai la utk kitorg. kitorg berbeza dari segala hal. but i  guess that's where we feel complete when we are together.

sempena ulangtahun perkahwinan yg ke-4 ni, kitorg dpt hadiah baik punya bila ada pihak / individu yg jadikan gambar kahwin kitorg utk diletakkan dibanner. aku tak tau hal ni sampai adik kembar aku yg bgtau. kot diorg AJK yg buat kursus kahwin ni ok lah ada reason, ni masih tak tau sape pihak yang bertanggungjawab. banyak kot gambar kahwin lain yg lebih glam and cantik zaman sekarang. nak2 kitorg nye wedding tuh tahun 2007. semua pun basic. bunga tangan pun pelesu. anyway, thanks la yg pada pihak yg meng glamourkan kitorg. to be honest ada rasa uncomfortable as kitorg bukan  gila glamour. ramai lg yg gila glamor nak kan gambar2 diorg to be publish publicly. ok, enough ranting.

happy anniversary soulmate!

17 comments:

Tina Othman said...

happy anniversary dear, moga berkekalan ke akhir hayat dan hidup bersama sehidup semati ye, insya allah

malas nak try AA, confirm tak dpt lgpun mesti weekday, dpt stress je nanti hehe

wanie md zain said...

ALYA..HAPPY ANNIVERSARY...
WAH GLAM U..JD RETIS..HEHEHEHEHEH

yantie said...

hepy anniversary alya... dekat2 gak anniversary kite erk... :)

Nad @ MamaZakwan said...

hepi aniversary! :)
igtkan sesaje letak gmbr kawen tu kt banner
hehehe....
rupenye ada yg gune ek...glemer u!

Masni Syafie said...

happy anniversary =) smoga bahagia selalu

Anis said...

happy anniversary wei! aku slalu lupe aku punye anniversary. mcm thn ni, dh lps br teringat. buleh?

alyyani said...

tina : thanks! tu lah, ingat malam tadi nak tunggu gak. tp mata tak tahan dah ngantuk sgt. ni tak try tgk lg. sure berejam tunggu. huhuh

wanie : thanks wanie. wah, retis la sgt. nyampas! :p

yantie : kan? tu pasal anak2 kita pun sebaya. thanks!

nad : tu lah dia. mgm tak tau menau. anyway, thanks nad. :)

masnie : thanks so much. follow u back :)

anis : ko dah bape puluh tahun kahwin wei? mak aku yg 31 tahun pun igt lagi tau anniversary diorg. hahah.. anyway, thanks!

mrs.lazura said...

ly, happy anniversary..
actually aku nmpk banner uthm tu, siap amik gmbr lg nk mms kt ko. hahaha..ko mntk royalti x?
:)

Anonymous said...

wah glamer nye pic u and hubby... but that pic mmg nmpk mcm nostalgia... sbb tu terpilih kot...
anyway happy 4th anniversary to both of u... moga jodoh kekal ke syurga...

Elyn Sani said...

happy anniversary beb!!

btw maybe dierang tertarik dgn kechomelan wan nk merempit tu kot hehehhe

alyyani said...

mrs lazura : yeke? nape ko mms? bole aku cari peguam awal2 :p

anon : erm but it would be nice to ask for permission kan? dah telepas tu. thanks so much for the wish :)

elyn : waaa... wan je ke yg comel? sob sob!!

Nana Aziz said...

Hepi anniversary aly weh..pejam celik dh 4thn..dh ada 2 ank..moga bhg hingga akhir hayat.btw,bab ying n yang 2 sama la ngn aku.kontra serba serbi.apa yg aku suka dia x suka, apa yg dia suka,aku plak x suka..hee..tp disbbkn pbezaan 2 la kita saling mlengkapi kn..ewah ayt!haha..

Norry said...

Happy anniversary Alya

alyyani said...

nana : thanks weh. wah ktia sama eh. tu lah dia, hope jodoh kita kekal hingga akhir hayat walau banyak perbezaan :)

norry : thanks! lama x nampak u. busy ye :)

@e_da said...

happy anniversarry to both of u.. berbahagia hingga akhirnya.. glamerr tuuu

Iryani Noor said...

walaupun dh lmbt, tp nk gak wish, happy anniversary to both of u... moga berkekalan hingga ke akhirnya with lotsaaa babies =p..

alyyani said...

iryani noor : thanks yani! :D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in