2012 : i'm 30 yo!

Assalamualaikum. lamanya tak cerita cerita kat sini ye. since sakit last week, nak catch up kerja yg banyak pending kat ofis. so mmg tak sempatlah nak blogging. kat rumah pun mmg tak larat nak online. so here i am, writing again. niat nya nak recap peristiwa 2011 tapi tak sempat pulak. we only have few minutes left to enter 2012.

selamat datang 3series. harap diri ni makin matang dalam menghadapi semua situasi. anak2 pun dah makin besar. these few days rasa stress gak la. 1st, mcm tak leh terima hakikat umur dah masuk 30. hahaha.. boleh? secondly stress bila nia dah besar. belajar nya dah kena monitor betul2. kang result tak best, mak nye stress lebih. so everything must be structure. tak leh asal boleh je lah.

tu je lah kot. insyaAllah 2012 ni gak kitorg bakal mendiami rumah sendiri. finally. so looking forward on that. menambah anak? belum ada plan lg. tp bila tgk member2 dari 2 dah jadi 3, teringin jugak. tp tgk kan diri sendiri pun tak terurus dgn 2 anak, kita carry forward 2013 lah. kalau rezeki awal, syukur saja. lain2, time to time kita cerita lagi. till then, moga tahun 2012 ni akan jadi tahun yang lebih baik dari tahun sebelumnya. insyaAllah...

last day of 2011, had our favorite donut and freeze.

choco forest my favorite, mocha lak wan. panas2 mmg sedap pekena ice blended. aku pun tak tau apa motif aku ltk gmbr2 ni kat entry ni. hahaha..

2012, adel baal menginjak ke angka 2, nia pulak nak masuk 4 tahun. cepat sungguh masa berlalu kan? have another great year ahead ya!

10 comments:

wan syamzaima said...

3 series...me too!!!!
msm takleh terima kenyataan ja...
tp xpe,tua pada umur,tp hati always young..haha

Mama Likha said...

hppy newyear !

Elyn Sani said...

Ehem ehem... Sentap haku tau!

Ekeek happy new age beb eh eh happy new year!!

Princess Solehah said...

lama tak tengok nia dan adel :) rindunya.....

alyyani said...

happy new year korang!moga tahun ni tahun yg paling best dlm hidup kita semua yeh :)

nome said...

choco forest is my favorite too...

alyyani said...

nome : kamu lah yg rekemen kan choco forest itu. so thanks to u! :D

Gieyana said...

betui2..cepat ms berlalu...:)

Iryani Noor said...

owhh tidak..
plis don't remind me about out age yg semakin meningkat =p..
forever young you.. kekeke =p

alyyani said...

iryani : forever young? i like that!! :D

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in