jeans

korang tau tak bila last aku membeli jeans? sebelum aku kahwin. indirectly, nak bagitau my size is still the same dari sebelum kahwin sampai sekarang la konon ye. oh tak2, nak bgtau, dah berzaman tak membeli jeans. stok jeans aku semua boot cut. dulu kan tgh zaman boot cut. sekarang ni skinny pulak. tp idak la nak membeli skinny jeans. buruk sangat la rupa org pakai skinny jeans dah tu pakai tudung. ketat tu satu hal, buruk tu lagi 1 hal.

style aku ni, kalau dah dapat 1 benda baru, contoh mcm jeans, jeans tu je la aku pakai ulang- ulang tak basuh sebab mmg gitu perangai aku. masa beli jeans tuh, aku dok fikir2, ish, mmg lama la x beli jeans. walhal kalau keluar on casual, aku akan berjeans. mmg jenis akan pakai jeans yg sama je berulang- ulang...

motif entry : nak bagitau aku dah lama tak beli jeans. ada la dalam 5 tahun...

first time jugaklah ber levi's. beli straight cut lak. mana rupa jeans tuh? korang tgk la kat previous- previous entry. tu la dia. dah 18 kali pakai kot. hahahaa..

4 comments:

Mama Likha said...

lahhh !! 5 thn ???! gile lama !

Nurnabihah Mohd Nizar said...

hahah . lama sgt tu kak ! raya tahun ni borong banyak2 jenas.. haha

amal_fc1303 said...

mak ai lama gile rko xbeli jeans.

Chik Na said...

berbaloi beli jeans mahal, boleh pakai sampai 5 tahun :)

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in