agak2 dah bole bawak pegi sembahyang raya ke?

dah bole duduk diam dan ikut...

khusyuk la kunun...

bersungguh baca doa tuh. doa apa korang agak? tgk video nanti..

dah start gelak2 ni, hat ni yg mama tak tahan ni. bole ke tidak bawak gi semayang raya nih?

tapi, bila mengenangkan makcik sorang nih, takde maknanye lah nak semayang raya kat masjid. mau gegar masjid gamaknye. skang dah la kuat mengamuk.

video
doa yg dibaca oleh nia semestinya antara doa terawal yg budak2 hafal iaitu doa makan! (volume kasik slow eh)

12 comments:

Lee-Yan-Naa said...

hahaha..sweetla Nia..baca doa makan dalam telekung..:D

zures said...

alalala pandainyer dia...

atanayuiman @ Jue said...

alahi... tomeinyaa! gud girl!

~chekuna~ said...

suweet nia~adel...boleh je bawak..tp kena pantau..jd mak solat pun tak khusyuk..heheh..ok lah baca doa mkn dulu..at least nia tahu apa yg kena baca..cuba takleh nak bezakan lg kan..ajar pelan2..heheheh...

@e_da said...

heheh cute.. nanti pagi raya leh ikut mama... budak muka suci je kan.

mrs.spicy said...

holoh cute balittana niii~

Iela Fazielah said...

kelakar la nia... tp baik xyah bwk solat raya.... payah.. akak dah 5 thn xmerasa solat raya

nome said...

alolololo so cute nia baca doa makan...muncung2 mulut dia...tp sgt comel...

nampak gayanya kena tgu adel besar sket, baru leh angkut bersama ke masjid utk semayang raya....kakak dah nampak behave tp adik lom pasti lagi...

airis naufal said...

hahaha.. sweet la nia.. sakit perut anty gelak..

Nurnabihah Mohd Nizar said...

hahaha.. lawak je. comel nia !

amal_fc1303 said...

nia boleh bawak g smyg raya adel nie aku xpasti lgi.. ko dok umah je la smyg raya nnt yer. ke ko g smyg aku dok umah jge anak2 ko. hahaha

Mama Likha said...

mokcik adel ! hehe. sian adel..

likha lak pndai baca doa nak tidur !

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in