wordless wednesday

adel : ubat paling mujarab utk selsema - kunyit + kapur (dengan izin Allah)

nia : minah smart. hari- hari pergi nursery nak pakai jeans

11 comments:

LYAfrina said...

HEHHEE..COMEL J ADEL..

wanie md zain said...

heheheh nia tu perangai sama mcm najla..nak pakai cantik2 ja g skool..

alya..bab merengek tu najla pun sama..mungkin diorg nak minta perhatian dan menguji ksabaran kita kot ka..kadang terbabas jugak bab ni kan...

Iryani Noor said...

amboii nia... pengsan la hari2 nk pakai jeanss =p...

owhh just tepek kunyit & kapur kt batang hidung ekk?? boleh la try pasni.. kesian kalu nk kasi anak mkn ubat nie.. dh la susah nak bagi..

aJA said...

alya, kunyit tu guna kunyit hidup @ serbuk kunyit?aiman pon dah sminggu selsema xilang2.

amal_fc1303 said...

kata #WW asal ada description tu..

r|nA @ ja|j|na said...

amboi, dah pandai anak dare tu dress-up ye..echa belom penah lagi kai jeans sbb sangkut tang perot moncit die :P

suhida said...

menjadi tak kunyit ngn kapur tu?
nice pict angle. :)

Anonymous said...

kak, ur fmly pic kt atas ni ur pipi so gebu like pau roslan... better do something.. sy ni sllu komen yg xde kena mengena dgn en3 kan... hmm.. melalut jer aku ni...

Chik Na said...

boleh la akak try petua allyani untuk sufia..dah dekat seminggu dia selsema

maya amir said...

hahaha..cute jek ari2 pakai jeans:)

AJMiela ZarFaN said...

alo lo sianya menantu mama..Ops!terlebih sudah...Akak pun biasa buat mcm tu.Tp letak kunyit je...Itupun bila dgr nafas dia yang bebunyi..Biasanya Alhamdulillah nmpak dia selesa tidur lepas sapu kunyit hidup...Yang lain kena lah kita jumpa doc juga kan kan....

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in