cont. family day IWK, Gombak unit

lepas sukaneka dgn mandi manda kat laut dgn pool tu, malam nya ada annual dinner. theme dia Hawaiian nite. tp takde sorg pun yg ikut tema. tema diberi bole jadi semata- mata, kalau annual dinner mesti ada tema. lokasi dkt tepi pantai. pihak hotel set up kan private area utk warga IWK and family sahaja. minggu tu jugak ada family day dari UMW dgn PDRM. tp tak la rasa crowded mana pun. yg crowded parking area je.

lokasi dinner. adel pantang nampak belon mmg dia nak serbu, gmbr ni amik masa tgh sukaneka so terang lagi.

adoi nia, muka comot nye. baru bangun tido ni.

semua dah ada. bole la mula ye. perut dah nyanyi lagu macam- macam ni

macam- macam acara berlangsung malam tu. ada penyampaian hadiah, farewell staff, dan ada cabutan bertuah.

sambil- sambil makan, sambil- sambil tgk persembahan. nak tegelak tgk persembahan diorg ni. asal boleh je. semua muka kena paksa rela. gambar macam haram sebab pakai hp. bateri camera dah kong.

nia enjoy tgk diorg perform. kemain khusyuk lg. abaikan duduk aku yg 'molek' sgt tuh. adel nak melekap je.

ada 50 hadiah utk cabutan bertuah. no staff wan ada ong gak malam tu. no 24. dapat table fan. macam tau2 je ada satu table fan kat umah tu dah rosak. rejeki. grand prize LCD TV, no. 2 - washing machine no 3. h/p nokia kot.. dpt kipas ok dah tuh.

dah selesai cabutan bertuah, kami pulang ke bilik. dekat kul 12 malam gak settle. sampai bilik, terus pengsan. 

esok pagi nya kua breakfast kul 9. kitorg dah siap mandi semua sebab nak terus check out. tak bawak camera. pakai hp saja ni. food kat sini best jugak. cafe pun tak crowded sebab kitorg turun lmbt kot.

dari coffe house, bole terjun pool terus sebab pool kat bawah. mmg ramai org weekend ni. pool dia best bila ada 2 slide. nia pun dok repeat naik slide. takut nak naik tp sebab adrenaline rush, dia nak naik gak. ramai yg lepas breakfast terus masuk pool. tp kitorg malas la nak basahkan baju. payah nak packing nanti.

ondway nak balik bilik, tgk burung. cuaca dah terik time ni.

ok, nak balik dah. bubye PD. kitorg terus balik KL, exit bangi, singgah hospital Az-Zahrah bawak adel jumpa doktor then balik rumah.

2 comments:

@e_da said...

bestnya siap dpt bawak balik kipas... bertuah tu...

alya kat wangsa walk tu TGV.. cantik gak tempatnya sebab baru kan..

Iryani Noor said...

yay dpt kipas.. rezeki rezeki. kalu nk beli sendiri dah lebur 70 hengget =p...

cantik baju I lov KK adel tu...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in