wordless wednesday

masa kat gambang, we missed this section!!!!!
  • Galaxy Slide
  • Crystal Slide
  • 6 Lane Racer (longest in Malaysia)
  • Canopy Slide
  • Family Raft Slide (longest in Malaysia)
tak jumpa! damn!!! wajib pegi lagi. sape nak join????

10 comments:

So Shy Lady said...

nmpak best tu... mmng tgh plan ngan hb nk pgi cni ke @ genting next cuti sek nnti ;D

LYAfrina said...

Y NI BKN KE DKAT COCA BEACH GAK.. TP KENA NAIK DR ATAS RASANYA..

myaishahhafiz said...

mcm best jer tempat tu, tp tu la jauh sgt, yg dekat ngan sya cuma carnival kat sp tu jer, tp tak byk mainan & tak besar sgt tempatnye.
hu hu hu

alyyani said...

so shy lady : kena book awal kak takut full. :)

lya : betul la tu lya. mmg atas cocoa beach. tinggi tangga dia kan. tgk kat floor map waterpark tu. tak pe la, sbb bawak budak, payah pulak nak ber slide kan nanti. ayat sedapkan hati :p

myaishahhafiz : duduk utara eh? paling dekat bukit merah je la kan? tu pun saya tak penah pegi :)

Mama Likha said...

bila lg nk pg..? nk join

♥MiZz-siHa♥ said...

nmpk mcm best je...

ibuayahdamia said...

nak join nak join...nanti kita set tarikh yer...hehe

Iela Fazielah said...

nak itut!!! bestnyer

Nana Aziz said...

waaa..nk pegi jgk..

Rizziela said...

Bestnya...sewa hotel tu berapa ek?

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in