Live from kedah

Morning peeps. Aku penah ditanya oleh cousin aku, 'adik takde balik kedah ke?' 'Eh ada je. Nape k.yan?' 'Takde lah, ✗ penah adik cite kat blog pun'

I was like, ye tak ye gak kan. Tau tak sebab apa? Aku suka post entry bergambar. Sebab korg pun bukan baca sangat apa aku bebel kan. Scroll down tgk gmbr je kan? Tettttt! ✗ de hal. Biasa la tu. Kalau jenis speed reading aku pun gitu gak. Kahhh...

Kalau kat perak, ada photographer nye. Mg suka nau amik gmbr niadel. ✗ lain ✗ bukan aunty ina diorg la. Kalau kat kedah, sendiri kena amik which ✗ sempat sgt sebab ada je kena buat. Nak tunggu papa diorg amik, tgk la mood dia lak.

So, bukan la kata ✗ nak bercerita. ✗ de modal sebonar ea.. So kali ni dah ada kemudahan, aku citer live terus.

Panjang ni.. Kitorg gerak kul 12mlm td. Wan pi futsal. Aku konon nak tgk ML. End up ✗ tgk pun. Sebab settle kan kain dr pegi aquaria last 2 weeks ✗ belipat lg. Then time tu la baru nak packing bagai.

Sebab wan dah cukup rehat siang nye, dia ada energy yg cukup nak drive all the way. As for me, minggu ni was really a hectic week. Dgn adel ✗ bape sihat nye. Office mcm2 hal nye. Personal matter lagi. Macam2 lah.

Siap mlm td nursery bg tau adel muntah 3 kali. Lembik terus. Cuak terus aku terus bawak adel ke klinik. Doktor ckp angin. Mana mai angin tatau. Lepas bagi ubat mlm td she's fine untill now.

So pg td sampai kedah kul 5 pagi. Cam biasa niadel time ni nak bermesra dgn seisi rumah. Then baru nak tido balik. Bangun kul 8.30. Dgn mama sekali terbabas. Hantu punya menantu!

So today's activity we got 2 weds to attend and wanna bring our sis in law to buy some stuff.

So, walau kome ✗ baca, just wanna say have a great long weekend y'all!

Note : korg tau tak asas blogging adalah penceritaan instead of putting a pics? Tp aku suka tgk gmbr korg lagi. Kahhhh...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

NurShahFamily said...

allyani pandai bercerita hehehe suke baca... kalau nur huhuhuuh haru biru... hahaha
kengkadang best gak kalau dpt org jauh ek.. sekali sekala balik tu feel dia lain...

alyyani said...

nur : hehee... kadang sengal jugak. hope apa yg ditulis tak de buat org terasa :) betul2, yg best family la dpt main dgn niadel :)

mrs.lazura said...

canggih ko ly....sukerrr..hihih

mis nurulhunny said...

sis, balik xhabaq pon.;(. tdk boley mai kenduri umah abru ceq.;D

Affieza said...

Selamat beristirehat bsama keluarga...

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in