kena alert

sejak nia sekolah tak pernah ada kerja sekolah. selalu dalam bag, ada hasil kerja tangan or buku yang dah complete. maksud nye buku- buku nia tinggal kat sekolah la. bila dah habis semua, baru pass kat kitorg for safe keeping.

pe'el aku ni, kemas barang anak dgn baju time bangun pagi. 1 pagi tu, bukak bag sekolah nia, ada buku. dalam hati cakap, ni buku dah complete la ni. tp mcm bersih je. sekali tgk teacher ada tanda kat 2 pages. alamak, ada homework daaa.... mujur la nia bangun awal time tu and mood ok. so, suruh nia color bear ikut instruction dalam buku tu. agak hampes jugak la mama nia ni, semua pass kat cikgu je bab education. ish, tak patut :p

nia buat homework pukul 7 pagi.

7 comments:

Kasehku said...

Ni nia y nak kena denda ke mama yang nk kena denda?

wanie md zain said...

pandai nia kaler...
kidal yek dia...

Iryani Noor said...

hehehhe....
teringat time kecik2 dulu..
malas nk wat homework...

ehh nia kidal ekk =p

amal_fc1303 said...

eh2 nia kidal la. hehehe.. apa ke colour nyer tu.. buah mcm2 kaler dh jadi nyer..

ICAZIESYIRA said...

nia kidal. Sangat bagus kerana berfikir guna otak kiri :D

myaishahhafiz said...

rajin nie kaler time pg2, good girl

mrs.spicy said...

eh nia..aunty pon selalu buat mcm ni mase sekolah.hahahaha

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in