short visit from the parents

sokmo gitu, kalau datang tu mesti mengejut. mmg mak dah cakap nak datang tp tak confirm kan. mujur la dah buat kerja- kerja housekeeping siang tu kan. opah dgn atuk nia & adel datang jumaat lepas. overnite kat rumah 1 malam, sabtu pagi- pagi dah keluar rumah. opah nia dgn adel ada meeting kat sini. ayah aku since pencen, jadi manager mak aku. maka follow je la. kebetulan petang tu ada meeting keluarga belah ayah. so there we go, short visit!

sebab jumaat malam tu parents aku sampai, maka banyak benda yg dibuat malam tu. ye la, wedding planner mode on la kan. lewat la tido nya. besembang lagi. sabtu tu, qada' tido lepas parents aku balik. malam baru keluar rumah bought groceries dan bawak budak- budak ke playground.

tgk mak aku bawak baju kaler pink putih dah tau dah ni mesti ada hal kat sini. betul la ada meeting kat darul puteri. ingat saja turun kl, sabojelah..

adel yg mengadap atuk nye.

adel nak ikut atuk ke? tak tido malam mama nanti. heheh..

bubye opah, minggu ni, kitorg balik rumah opah pulak ye!

malam ke jusco. suka gambar ni, sorang buat, sorang lagi mengikut. sorang dapat, sorang lagi nak. haish..

ini wajib!

ini pun wajib! singgah giant pulak lepas tu.

sebab kitorg check in dah pukul 10 malam, orang pun takde. lepak je dalam play area tu. papa siap makan lagi. adel kalau makan, mesti dia dok front seat.

nia yang happy. akak aku cakap aku nampak tembam dalam gambar ni. mmg dah start catu makan sekarang ni. hope bole back to normal look.

0 comments:

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in