rebranding!

akhirnya..... setelah sekian lama niat nak tukar layout. berjaya jugak. sambil- sambil buat kerja, sambil- sambil belek template. serious aku dah jemu tgk blog sendiri. rasa macam, adoi, huduhnye la. camne nak make up bagi cantik.

nak cari template bukan senang. nak yg boleh fit gmbr- gmbr dalam ni yg bersize extra large. senang la nak bagi kome belek ketembaman aku lg. kahhhh... ok2, finally nayville's blog berubah wajah! i love this new look. nampak simple dan tersusun. header? takpe lah, aku sub ke adik aku nanti. slow- slow. org tua- tua punya blog tak yah nak grand2 sgt header. isi yg penting ye tak? ada la sikit tak puas hati kat side bar. kurus sgt. tak pe lah. tutup mata je lah.

as i was trying to convert my blog to this new template, i found out my odometer shows this number. LIKE!! thanks to korang yang sentiasa singgah sini :D

seiring dengan blog yg bertukar wajah, tuan punya blog pun bertukar wajah. kalau dulu pakai inner syria, dek ketembaman muka yg tak boleh nak kawal, aku tukar ke inner awning pulak. less chubby kot eh? shawl rambu ramba saja try beli. ok, selesa sgt, cuba nia dgn adel tertarik dgn rambu ramba tu. siap masa aku pakai tudung tu nia cakap "wooowwww mama, cantiknye! (tudung)" lepas tu digentel gentel rambu2 tuh.

18 comments:

amal_fc1303 said...

shawl nye meriah sgt. tu pasal nia suka main rambu2 tu. hahahahah

alyyani said...

ina : ko tau takpe. runsing aku dgn rambu2 tuh. tp selesa pakai la shawl ni. teletak je.

amal_fc1303 said...

mmg la sbb dia cotton kan. ko try la beli yg lain2 lak. cntik shawl2 cmnie. try sume jnis.

alyyani said...

ina : member ko yg jual shawl tu bape hengget dia jual?

amal_fc1303 said...

yg mcm ko beli tu ada la RM15,RM14,RM17,RM20. tpi mcm2 jnis la. yg mcm ko tu RM14 kot. xigt la.

OneSimpleMother said...

cun.. cun.. akak pun suka layout ni. ceria dan nmpk kemas jer.. :)

alyyani said...

onesimplemother : less is more kak :)

nur.. said...

wah..rumah baru..cantik!!!

Chik Na said...

chik na suka rumah baru ni..looks so fresh...

alyyani said...

WANIE : THANKS WANIE! :D

CHIK NA : YEAY! SUKA WORD FRESH TU KAK. THANKS! :D

kinna said...

cantek gak (rumah baru dan shawl baru)

tp bila masuk rumah baru ni, ku sudah tak lihat hijau lagi..hehe

alyyani said...

kinna : sekarang ada konsep baru. rainbow! :D

Sricahaya said...

cun..dua2 cun..blog cun, tuan rumah n anak2 pun cun..:)

r|nA @ ja|j|na said...

wah, cunlah layout baru alyya..memula ingtkan tersalah masuk blog ke hape, ekekek..

edeh, rina pon dah nmpk makin bulat kalau pakai inner biasa tu..pasni nak kene cari inner awning pulak..nmpk makin tembam dah rina..

alyyani said...

sricahaya : hehe.. thanks! :)

rina : inner awning lg best la rina. moga transformasi kita mendapat restu suami. kahhhhhhh

r|nA @ ja|j|na said...

ahaha, lawak lah alyya ni..iyelah, untuk somi jugak kan, ekekeke..

alyyani said...

RINA : BUKAN APA, KANG DAH BELI SEHELAI NAK UP BERHELAI- HELAI TU MASALAH NYE. :P

Iryani Noor said...

sukeeee layout baru ni.....

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in