kalau kita tension, kita buat apa?

kita tgk gambar anak- anak
mana nia mana adel? 

kita layan hindustan....
:D

kita pegi shopping for free
walaupun 30 hengget kan

kita layan video anak2 kita..
video
cair hati mama tgk diorg hand in hand gini :)

kita calling- calling family kita...
gambar arkib

apa yang paling penting??
kita berada dekat denganNya...

keluarga dan anak- anak dan shopping adalah kekuatan aku. bukan pergi buat benda bukan-bukan i.e cubaan bunuh diri mcm kat KB mall tu ye!..peace no war!

8 comments:

Anonymous said...

tngok hidung pn tau dh mane nia n adel! huhu..

r|nA @ ja|j|na said...

kiri adelah nia,
kanan adelah adel kan kan..

betulah alya, kalau tension sekali pon takanlah nak bunuh diri, buat malu aje..

geram betul ngan budak kat KB tu..rase mcm nak kasi sepak berdas²..

Iela Fazielah said...

tgk hidung dah tau...
nia kiri,,,kanan adel...hehe

Elyn said...

haha ko layan hindustan ye beb!!! cite lama aku layan la... yg baru ni agak kurengggg

Ryn said...

dah ku agak ayat yg last tu...kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

amal_fc1303 said...

pelanduk 2 serupa la. kau tau mana nia mana adel. tgk hidung dia tu..

Yu'xan Lee said...

kenal2 adel yg sebelah kanan tue kan, hehehe...
Suka tgk video dorang tue, dah nak sama tinggi adel ngan nia yea??

Fieza said...

Nia n adel hidung sangat berbeza so leh kenal kan..terapi yang sanagt baik kalau tension...good idea alyya

 

Copyright © Mrs. Simplicity | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in